Despre ce a fost vorba ne-a povestit chiar Roxana Alexandru care, in curand, va deveni Iantu: "I-a pus micutei in mana o mica posetuta in care era un inel si un biletel, pe care erau scrise tot felul de lucruri dragute, printre care si o cerere in casatorie.

" Nu s-au decis inca asupra datei cand isi vor oficializa relatia, urmeaza ca in doua saptamani sa se mute in casa noua si apoi sa o crestineze pe micuta Jasmina Maria. "Vrem sa facem mai intai botezul, abia dupa aceea nunta. Nu vrem sa combinam aceste evenimente, botezul este al ei." Dat fiind ca Jasimna e mica, petrecerea de aniversare a Roxanei a avut loc la ei acasa.

"Au venit mai multi prieteni la noi - nu i-am mai invitat in oras ca alte dati, fiindca acum lucrurile s-au schimbat in viata noastra, dar am sarbatorit acasa si ne-am simtit foarte bine." Roxana e foarte fericita ca e mama si ne-a spus ca Jasmina se simte foarte bine acasa. "ii place acasa, mananca, doarme, e foarte cuminte. Ne trezim doar o data pe noapte.

Nu stiu alti copii cum sunt, pentru ca nu am mai avut, dar toata lumea imi spune ca a mea e cuminte. Uneori o mai tin eu treaza, pentru ca vreau sa o vad, sa ma joc cu ea. E sanatoasa, a luat in greutate", ne-a spus ea. Deocamdata nu au luat o bona, pentru ca atat mama lui Virgil cat si cea a Roxanei stau la ei sa-i ajute. "Acum stau cu noi si cele doua bunicute ale ei.

Dupa ce va implini o luna, vom lua pe cineva care sa ne ajute. O luam treptat, ca sa se obisnuiasca cu atata lume in jur."