Adrian Mutu frecventeaza o tanara romanca blonda, apetisanta, din showbizul italian, celebra pentru "generozitatea" bustului. Este vorba despre romanca (unguroaica dupa tata) Ramona Chorleau, una dintre animatoarele emisiunii "Cronache marziane", difuzata pe Italia1 (Mediaset).

Cei doi s-au cunoscut acum cateva luni, la o petrecere, si s-au simpatizat imediat. De aici, s-a nascut "o frumoasa amicitie", dupa cum spune Ramona, favorizata si de hazard, avand in vedere ca cei doi locuiesc in acelasi oras: Torino.

Intrebata daca are vreun iubit, romanca spune: "Si da, si nu". Misteriosul raspuns lasa mult spatiu imaginatiei. "Bambola Ramona", romanca nascuta la Piatra Neamt, traieste in Italia de cinci ani.

A parasit tara in 2000 cand, intr-o vacanta cu prietenii la Roma, s-a indragostit de un italian si s-a mutat in Italia. Relatia nu a mers, dar Ramona a ramas in Peninsula.

A muncit ca ajutor de bucatar si asistent dentar. In televiziune a ajuns la indemnurile unui prieten care acum ii este manager. Ramona a fost remarcata de publicul masculin datorita bustului sau proeminent (100 cm circumferinta).

Viata tumultoasa

Dupa divortul de Alexandra Dinu, scandalul cocainei si interminabilele aventuri amoroase, Adi Mutu a decis, brusc, cu numai o luna in urma, sa se recasatoreasca si sa se "aseze la casa lui".

Cea care parea sa-l cuminteasca este Consuelo Berrido, consul al Republicii Dominicane la Vatican.