Gina Pop Band va fi cel de-al patrulea concurent din partea Romaniei la ''Cerbul de Aur 2005", au decis organizatorii festivalului, in urma contestatiei pe care solista a depus-o la TVR, in data de 8 august 2005.

Reamintim ca Gina se afla in urma televoting-ului pe locul trei, cand voturile nemiloase, exprimate de Aura Urziceanu si Dida Dragan au dat-o jos de pe podium si au impins-o pe locul patru.

Amplu mediatizata in urma scandalului iscat, Gina a promis atunci ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a-si sarbatori ziua de nastere, a carei data corespunde cu faimosul festival, pe scena amplasata in Piata Sfatului din Brasov.

Potrivit regulamentului de organizare a selectiei, concurentii primesc de la juriul de specialitate note de la 1 la 12. Cu toate acestea, Aura Urziceanu si Dida Dragan au acordat de doua ori aceeasi nota, iar la momentul prezentarii punctajului s-au vazut nevoite ca ultimei trupe intrate in concurs - Gina Pop Band - sa ii acorde singura nota care nu fusese data.

Organizatorii selectiei si ai festivalului au transmis contestatia celor doua doamne ale muzicii usoare, dar nu au primit nici un raspuns pana la data de 15 august 2005.

Dat fiind ca pana la inceperea festivalului mai este doar o luna, staff-ul teverist a decis sa suplimenteze cu un loc numarul concurentilor romani participanti la festival si sa acorde, astfel, si celui de-al patrulea reprezentant al Romaniei la "Cerbul de Aur" un ragaz de aproximativ 30 de zile ca sa se pregateasca pentru concurs.

Asadar, pe scena de la Brasov, vor urca, in acest an, Andra, Mihai Traistariu, Ovidiu Anton si Gina Pop Band.