Loredana Groza este o femeie moderna, care a dat tonul modei de nenumarate ori, influentand multe tinere prin atitudinea sa. Muzica si stilul ei vestimentar au facut din Lori un sex-simbol al ultimelor doua decenii. Este artista, sotie, mama si femeie de afaceri. Lori a fost comparata cu Madonna din multe puncte de vedere, de la schimbarile frecvente de atitudine, pana la viata personala.

„Comparatia e flatanta“, a declarat intr-un interviu nonconformista noastra vedeta. Colegii de la revista „Ciao“ au surprins-o pe Loredana intr-o postura mai putin obisnuita publicului si fanilor sai. Vedeta a fost fotografiata de paparazzi revistei sus amintite la plaja, la piscina „Le Club“ din Cartierul Francez, expunandu-se topless.

Nimic neobisnuit, doar grimasa fetei sale, care exprima oarecum jena... In momentul de fata, Loredana inregistreaza la Londra cateva piese pentru noul ei album. Ca de obicei, alaturi de cantareata se afla si prietena ei cea mai buna, Ana, din SUA. Inainte de a ajunge la „treaba“, Loredana s-a bucurat de superbul peisaj din Puerto Rico, unde a stat o saptamana.

Traseul de lucru si chiar de vacanta al cantaretei se va termina in New York, de unde va lua avionul spre tara.