Daca vedetele sunt oameni, inseamna ca au si ele defecte sau zile proaste. Pe asta s-au bazat si cei de la revista "Ciao!" atunci cand au publicat, in ultimul numar, cateva fotografii care ar imbolnavi de inima orice stilist raspunzator de imaginea respectivului VIP. Andreea Raicu demonstreaza ca nu e adepta plaselor pentru tantari. Micuta insecta pare sa fi ajuns acolo unde multi barbati doar viseaza.

Vali Craciunescu, fost component al trupei Spitalul de Urgenta, este un foarte bun acordeonist. Iar la acordeon se canta cu degetele, de unde rezulta ca Vali Craciunescu este foarte indemanatic. Iar daca nara este prea ingusta, nu-i nimic: se largeste la apasare.

Iuliana Marciuc nu pare sa fi primit vesti prea bune. Privind fotografia, mai ca iti vine sa crezi ca si ea se intreaba, la fel ca toata tara: al cui o fi copilul, Adriane?

Gina Pistol a facut ce-a facut si si-a "ingrosat" buzele chirurgical si de atunci este foarte mandra de gura ei. in aceasta imagine si-o pune in valoare la maximum.