Cu siguranta va amintiti de spotul in care vedeta Andreea Marin recomanda crema coloranta Garnier Color Naturals! Colaborarea Andreei Marin cu compania L'Oreal a fost atat de avantajoasa pentru ambele parti, incat s-a lasat cu o continuare. in noua reclama, Andreea Marin apare de aceasta data impreuna cu sora ei mai mica, Cristina.

Ideea spotului este foarte simpla: parul vedetei arata extraordinar, asa ca Andreea musai trebuie sa-i impartaseasca secretul si surorii sale. Deoarece in viata reala Andreea isi alinta sora "Chit", numele a fost preluat si in spotul filmat in luna iulie la Istanbul.

Filmarile au tinut trei zile, iar Andreea a fost foarte relaxata deoarece, pe de-o parte, multi din membrii echipei de filmare au mai lucrat cu vedeta de la "Surprize" , dar si pentru ca a filmat alaturi de sora ei. La filmari, Andreea a fost cea care si-a sfatuit sora, debutanta in lumea publicitatii, cum sa rosteasca replicile si cum trebuie sa fie intonatia.

Desi contractul nu ii permite Andreei sa vorbeasca despre onorariul primit, noi am aflat ca ar fi vorba despre 35.000 de euro, din care 25.000 ii revin vedetei de televiziune, iar 10.000 surorii ei, Cristina. Dupa cum se vede, reclamele aduc onorarii deosebite in buzunarul Zanei Surprizelor.

Desi nu prea se impaca una cu cealalta, am mai aflat ca pentru Andreea Marin urmeaza o reclama la Cif si alta la Domestos, filmari pe care le va efectua cat de curand.