Mihai Stoica a surprins astazi publicul constantean, acesta afisand o tinuta mai mult sau mai putin potrivita pentru un presedinte de club cu pretentii europene.

Daca la Dinamo ceata lui Giovanni Becali apare numai la costum cu cravata alb-rosie la gat, la Rapid Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu sunt dependenti de costumul negru cu cravata visinie, surpriza: la Steaua, Mihai Stoica apare ca un adevarat rapper cu pantaloni blue-jeans largi, geaca "de motociclist" si in picioare adidas "soricari".

Lasand la o parte vestimentatia de prost gust, acesta a precizat ca desi echipa sa are un avantaj de trei goluri, stelistii vor juca la victorie, spune MM: "Avem o oarecare experienta de anul trecut cu Zeleznik, asa ca stim ca rezultatul din tur nu este hotarator, trebuie sa fim precauti. Intalnim o echipa cu un lot puternic, Andre Flo nu e jucator de echipa a doua, sau poate ma insel eu. Avem temeri, nu jucam acasa, dar sper ca vom castiga".

Despre publicul constantean, MM a precizat ca "Steaua intotdeauna a fost o echipa simpatizata la Constanta si cred ca vor face tot posibilul sa ne simtim ca acasa".