Paris Hilton a anuntat ca nu se mai marita cu Paris Latsis, mostenitorul unei averi de miliarde de dolari, pentru ca „nu este pregatita". „Vom ramane parteneri de afaceri pentru ca lucram impreuna la cateva filme", a declarat mostenitoarea unei jumatati din lantul hotelier cu acelasi nume, in valoare de trei miliarde de dolari.

Paris Hilton este mult mediatizata datorita stilului de viata agitat, numeroaselor relatii amoroase si numelui pe care-l poarta.

Despre viitoarele hoteluri spunea ca vor fi roz si vor avea multe magazine, iar despre viitorul sot - ca va fi Paris Latsis, cu care va avea un baiat si o fata, care se vor numi Paris si Londra.

Familia de armatori a lui Paris Latsis se afla pe locul 54 in topul „Forbes" al celor mai bogati oameni din lume, cu o avere estimata la 7,5 miliarde de dolari. Afacerile familiei cuprind diverse domenii: banci (EFG Bank Group), rafinarii de petrol (Hellenic Petroleum), companii aviatice si agentii de turism.

„Il iubesc pe Paris, este cel mai bun prieten al meu si asa va ramane. S-a purtat cu mine ireprosabil."

Partide inca nedecise

In galeria selecta a tinerelor mostenitoare disponibile se afla mai multe grecoaice, americance si britanice.

> Cea mai cunoscuta dintre ele este Allegra Versace Beck (19 ani), nepoata lui Gianni, cea care a mostenit anul trecut 50% (250 de milioane de dolari) din imperiul celebrei familii.

> Urmeaza Athina Onassis (20 de ani), care a primit, in urma cu doi ani, trei miliarde de dolari din imperiul celebrului armator grec.

> La fel ca si Amanda Hearst (21 de ani), manechin, nepoata baronului media William Randolph Hearst.

> Tamara Ecclestone (20 de ani), fiica magnatului din Formula 1 - Bernie Ecclestone - va mosteni 4,32 miliarde de dolari, la fel ca si fiica lui Richard Branson, patronul imperiului Virgin.

> Holly Branson (22 de ani) va intra in posesia unei averi estimate in prezent la trei miliarde de dolari.

> Paris Hilton (24 de ani) si Paris Latsis (26 de ani) se logodisera in luna mai. Initial, ea a refuzat inelul de logodna pentru ca avea un diamant galben.

In consecinta, viitorul mire a comandat un alt inel, cu diamant de 24 de carate, estimat la doua milioane de dolari. Ei planuiau doua nunti, una la Los Angeles si alta in Grecia, dar nu stabilisera inca data si locatia.

> Considerata un fel de Donald Trump al noii generatii, Paris Hilton poate face bani din orice: are o linie personala de parfumuri si o colectie de bijuterii. Cand a aparut pe internet filmul in care facea sex cu fostul ei iubit, Rick Solomon, si-a dat seama ca nu va castiga nimic daca-l da in judecata. Asa ca a cerut si primit un procent din vanzari.