Bayern Munchen a reusit aseara sa razbune esecurile din sezonul trecut al Ligii Campionilor din fata juventinilor si a trecut pe propriul teren de Juventus cu scorul de 2-1. Bayern a practicat un fotbal spectaculos si eficient conducand pana catre finalul partidei cu 2-0. Mutu a fost aruncat in joc de Capello in minutul '66 al meciului, insa romanul nu a reusit sa se evidentieze.

Abbiati a ramas spectator la golul de 1-0 al lui Sebastian Deisler

Bayern Munchen - Juventus Torino a fost un meci de zile mari cu faze specatcol si multe ocazii de gol la ambele porti. A castigat Bayern, echipa mai exacta si mai tehnica.

Sebastian Deisler a deschis scorul pentru Bayern cu un sut din interiorul careului. Portarul lui Juventus, Christian Abbiati, a "contribuit" din plin la acest gol, ramanand visator pe linia portii.

Vazand degringolada din apararea a Juventusului, Bayern ataca si mai periculos iar in minutul '39 Martin Demichelis aduce scorul la 2-0. Desi ocazii importante au existat la ambele porti, acesta a ramas si scorul la pauza.

Cap Demichelis si 2-0 pentru Bayern

Juventus revine mai hotarata de la cabine dar dupa cateva ocazii importante se stinge treptat, treptat , iar initiativa este preluata de bavarezi care trec in cateva randuri, prin ghinionistul serii Roy Makaay, pe langa majorarea scorului.

Fabio Capello l-a aruncat tarziu in lupta (in minutul '66) si pe atacantul roman, Adrian Mutu, dar acesta nu a reusit mare lucru in fata apararii germane. Ceea ce nu a reusit Mutu a reusit "mana moarta" a Juventusului din acest meci, Zlatan Ibrahimovici, ce a inscris golul torinezilor chiar in minutul '90.

Rezultatele serii de marti din Liga Campionilor

Groupa A

Bayern Munich (Ger) 2 - 1 Juventus (Ita)

Rapid Vienna (Aus) 0 - 0 Club Brugge (Bel)

Group B

Ajax Amsterd. (Hol) 2 - 0 Thun

Sparta Prague (Cze) 0 - 2 Arsenal (Eng)

Grupa C

Panathinaikos (Gre) 0 - 0 Barcelona (Spa)

Udinese 1 - 1 Werder Bremen (Ger)

Groupa D

Manchester U. (Eng) 0 - 0 Lille (Fra)

Villarreal (Spa) 1 - 1 Benfica