294 de voturi. 100 maxim spre Popescu

de     Onlinesport.ro
Luni, 21 noiembrie 2005, 0:00


Un calcul al hartiei arata ca Mircea Sandu are de partea sa cel putin 65% din cele 294 de voturi ce vor stabili luni sefia FRF. Gica Popescu ar putea aduna cel mult 100. Iata o trecere in revista a celor care voteaza si a modului in care s-ar putea imparti sufragiile. Teoretic, pentru ca practic fiecare va fi singur in fata cu buletinul sau de vot.

Sferele de influenta arata ca Mircea Sandu poate castiga lejer din voturile reprezentantilor Diviziilor A si C, avand avantaj in Divizia B si in Asociatiile Judetene (AJF). La juniori, situatia este egala si greu de prezis.

Sunt 294 de voturi in total. Iata cum s-ar putea imparti? Popescu ar putea primi maxim 100, din calculele de mai jos.

Avand in vedere ca majoritatea votantilor au fost cinstiti, gazduiti si periati de Sandu chiar duminica seara, inainte de vot, se poate spune ca dubiile nu pot exista. Insa, e mereu loc de Iude, mai ales in fotbalul nostru, dus la limita negatica a non fair-playului.

Iata o estimare a voturilor.


Divizia A - 16 voturi
Sandu-Popescu: 90%-10%
Numai CFR Cluj, Poli Timisoara si Dinamo merg pe mana lui Popescu. Cel putin din declaratii. Raman 13 cluburi care vor vota cu Sandu.

Divizia B - 47 de voturi
Sandu-Popescu: 60%-40%
Turul de forta al lui Gica Popescu a smuls multe promisiuni. Din ceea ce se vorbeste, Sandu are influenta pe regiuni si va obtine mai multe voturi gratie influentelor extinse.

Divizia C - 143 de voturi
Sandu-Popescu: 80%-20%
Mutarea de a-si aduce aproape Sindicatul Fotbalistilor (AFAN) i-a adus mult lui Sandu. In plus, influenta Nasului in bazinul minier din Oltenia este de asemenea covarsitoare, lucru important, deoarece multe echipe de acolo sunt finantate de sindicatele locale. Sandu ar putea sa puncteze decisiv castigand majoritatea voturilor din Divizia C, care reprezinta aproape o jumatate din total.

Fotbal in sala - 36 de voturi
Sandu-Popescu: 45%-55%
Fotbalul in sala ar putea fi punctul lui Popescu. Sandu are sprijinul lui Dan Petrescu (fostul arbitru), care tina in mana acest segment.

Juniori - 41 de voturi
Sandu-Popescu: 50%-50%
Situatia este in defavoarea lui Sandu, pentru ca situatia de la juniori este grea, iar acest segment a avut de suferit. Oamenii implicati stiu cat de greu le este si stiu ca nu au avut acces la roata de cash-caval... Popescu promite dezvoltarea acestui segmen si isi poate atrage adepti

AJF-uri - 42 de voturi
Sandu-Popescu: 80%-20%
Presiunea politica este cea care face legea aici. Se presupune ca Sandu ar fi mai tare la acest capitol. Insa, criticile lui Basescu pot schimba drastic situatia, chiar pana la a inversa procentele!

Fotbal feminin - 6 voturi
Sandu-Popescu: 70%-30%
Mircea Sandu se afla intr-o foarte buna relatie cu Liana Stoicescu, persoana care conduce acest domeniu. Votul secret i-ar putea aduce insa si lui Popescu niste avantaje. Cele 6 voturi sunt insa insignifiante.

Din totalul de 331 de voturi, numai 294 au drept de vot.


36 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică