In urma cu cateva zile s-a pronuntat prima sentinta in conflictul lui Pepe cu avocatul Andrei Condoianis, care in urma cu sase luni l-a acuzat pe cantaret ca l-a batut intr-un bar din Drumul Taberei. Interpretul n-a avut castig de cauza in solicitarea sa de a primi daune morale din partea avocatului care, sustinea Pepe, l-ar fi calomniat prin presa.

De curand Parchetul a confirmat si inceperea urmaririi penale in cazul agresiunii comise in bar. Asta inseamna ca, dupa audierea martorilor, a plangerilor facute de victima si expertiza medicala, exista indicii temeinice la Procuratura ca Pepe a savarsit fapta de vatamarea corporala grava a avocatului Condoianis.

Dosarul se afla deja la Parchet, urmand a fi facut rechizitoriul de catre procuror si apoi trimis in judecata. Pedeapsa pentru o astfel de infractiune este inchisoarea intre 2 si 10 ani, fara a exista posibilitatea de suspendare.

Avocatul Condoianis a afirmat la vremea respectiva ca a fost batut de Pepe si de fratele acestuia, Miguel, pana a ajuns in spital cu coaste rupte, plamanul perforat si un ochi bine invinetit.