Solicitati pentru multe concerte in noaptea de Anul Nou, artistii romani au profitat din plin si au reusit sa primeasca onorarii mai mari, chiar duble, fata de cele percepute in restul anului. Chiar daca si-au petrecut Revelionul muncind, toti ne-au declarat ca banii castigati au meritat toate eforturile.

Andreea Banica si-a dublat onorariul si a sustinut opt concerte de Revelion, castigand, conform unor surse apropiate cantaretei, in jur de 10.000 de euro. Trei dintre cantari au fost in apropiere sau in Bucuresti (la Buftea, la Hotel Phoenicia si la o petrecere privata), iar restul de cinci - pe Valea Prahovei. „Sunt foarte multumita.

A fost un an foarte bun pentru mine si s-a incheiat minunat", ne-a declarat Blondy, care a plecat intr-o vacanta-circuit de 10 zile in Austria, Italia si Franta, impreuna cu iubitul ei.

Voltaj, una dintre cele mai solicitate trupe romanesti, a avut trei spectacole in noaptea dintre ani. Rockerii au cantat in Piata Revolutiei, in Piata Universitatii si la Romexpo. „Am avut mai multe propuneri, insa nu din Bucuresti si am decis ca e mai bine sa nu fim pe drumuri de Revelion", spune Calin Goia.

Ca toti ceilalti artisti, Voltaj a marit tariful pentru concertele de Revelion, „dar nu cu mult", dupa cum a precizat solistul formatiei, al carei onorariu se situeaza in mod obisnuit intre 3.000 si 4.500 de euro. Desi nu a dezvaluit suma exacta, Calin Goia a precizat ca este in jur de 15.000 de euro.

Benone Sinulescu, un artist extrem de „popular", a avut si el trei concerte in noaptea dintre ani la Romexpo, la Hotelul Phoenicia si la Restaurantul Elisabeta. Nea Benny a perceput si el un onorariu marit si, potrivit unor surse din apropierea sa, a incasat aproximativ 1.000 de euro pe spectacol.

Articol integral in EVZ