In peisajul monden romanesc se contureaza un nou cuplu. Cantareata Anna Lesko si fotbalistul Sabin Ilie au petrecut impreuna inceputul de an in Poiana Brasov, conform revistei VIP.

Fosta dansatoare exotica, actuala cantareata, Anna Lesko este cunoscuta mai mult pentru relatiile sale, confirmate sau nu, cu multimiliardari ca Irinel Columbeanu, Ion Tiriac sau Adrian Sarbu. Insa, dupa legaturile amoroase cu Marian Ionescu si cu fiul acestuia, Carmin, Anna pare ca si-a indreptat atentia spre domni cu varste apropiate de a ei.

Cea mai recenta cucerire a frumoasei ucrainience este fotbalistul Sabin Ilie. Gesturile tandre schimbate de cei doi in vazul clientilor dintr-un club la moda din Poiana Brasov au culminat cu plecarea cantaretei spre hotelul detinut de fratele lui Sabin, sustine VIP.

DIN PLICTISEALA

Anna Lesko ne-a povestit ca saptamana trecuta a pierdut vremea prin Poiana, pentru ca avea concerte. Ca sa nu se plictiseasca singura in camera de hotel, Anna spune ca s-a lasat "tarata" de cateva prietene in clubul in care l-a cunoscut intamplator pe Sabin Ilie. Intamplator sau nu, cantareata avea camera chiar in hotelul al carui proprietar este fratele fotbalistului, Adrian Ilie.

UN DOMN DRAGUT

Anna ne-a declarat ca nu stia prea multe lucruri despre "domnul dragut la masa caruia a stat" in clubul cu pricina. Din discutiile celorlalti parteneri de distractie a aflat ca este fotbalistul Sabin Ilie. Cantareata ne-a spus ca este obisnuita sa fie remarcata, iar barbatii sa-i caute compania. "Asta nu inseamna ca ies cu toti", a mai precizat Anna.

Articol integral in Ziarul