Antrenorul-jucator al formatiei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, ieri, la vizita medicala pe care formatia clujeana a efectuat-o la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, ca se simte foarte bine si ca doreste sa mai evolueze ca fotbalist pentru inca 2-3 ani.

"Nu mai tin minte a cata vizita medicala din cariera este aceasta, insa ma simt foarte bine si sper ca si pe viitor sa ma simt la fel de bine, ca sa mai pot evolua inca 2-3 ani, atat la echipa mea de club, cat si la cea nationala, daca va fi nevoie de serviciile mele", a declarat Munteanu, care a incheiat primul toate

probele medicale la care a fost supus si a fost felicitat de doctorii de la INMS pentru starea fizica foarte buna. Dorinel Munteanu a spus ca doreste sa dea din energia sa jucatorilor de la CFR Cluj.

"Sper sa pot imprima fotbalistilor de la CFR modelul meu de viata si sa le dau din energia mea, pentru ca ne asteapta un retur foarte greu. Nu pot sa spun ca ne batem cu echipele din Bucuresti, insa, cu siguranta, le-am pus si sper sa le mai punem probleme", a precizat Munteanu.

Internationalul roman este de parere ca Poli Timisoara este campioana transferurilor. "Timisoara este la moda acum pentru ca s-a investit foarte mult acolo.

Articol integral in Cotidianul