Ieri, telenovela PleSan s-a incheiat. Definitiv. Dinamo si Poli Timisoara s-au inteles asupra transferului mijlocasului, "cainii" urmand sa primeasca 800.000 de euro, la care se vor mai adauga inca 500.000 de euro daca Plesan nu se tranfera la o echipa din strainatate in urmatorii cinci ani.

In cazul in care se transfera, Dinamo va primi 20 la suta din valoarea transferului.

Desi toata lumea se astepta ca mutarea sa fie realizata inca de miercuri noapte, actele au fost semnate abia ieri. Motivul? O clauza de care timisorenii nu stiau nimic, ceea ce a dus la alte discutii.

Intre timp insa, Plesan a fost prezent la antrenamentul echipei Dinamo, de dimineata, si s-a antrenat cot la cot cu ceilalti dinamovisti. Apoi, mijlocasul a plecat dupa-amiaza la Timisoara, impreuna cu Ion Craciunescu, urmand sa fie prezentat oficial la ora 19.00. "Lucrurile sunt aranjate cu el.

Plesan este jucatorul echipei Poli Timisoara. Prin aceasta achizitie, Poli a pus capat transferurilor din campionatul intern", a spus Craciunescu, care a explicat si motivul pentru care negocierile se impotmolisera miercuri noapte.

"Era o mica clauza care a scapat discutiei si, miercuri, cand am ajuns la acea clauza, ne-am impotmolit si am decis sa amanam discutiile cu o zi. Domnul Iancu a gasit insa solutia care a dus la semnarea contractului", a mai comentat Craciunescu.

Contactat telefonic, Mihaita Plesan s-a aratat multumit de faptul ca s-a realizat transferul.

Articol integral in Adevarul