Aparitia Monicai Barladeanu in episodul „The Hunting Party", din serialul „Lost", difuzat miercuri seara la ABC, nu i-a lasat indiferenti pe telespectatorii americani, in ciuda faptului ca romanca nu a stat „pe sticla" mai mult de cinci minute adunat.

Monica apare in patru scene, de fiecare data alaturi de personajul principal, Jack (interpretat de actorul Matthew Fox - care tocmai a ratat Globul de Aur pentru „Cel mai bun actor in rol principal" intr-un serial de televiziune), fiind mai usor de remarcat, mai ales ca-i schimba acestuia viata intr-o oarecare masura.

La scurt timp dupa difuzarea episodului, fanii serialului au postat pe mai multe site-uri comentarii referitoare la actrita romanca, majoritatea intrebandu-se cine este „frumusetea nou-aparuta in „Lost"". In Romania, seria a doua va fi difuzata de postul AXN, din 22 ianuarie, iar episodul cu numarul 11, in care apare Monica Barladeanu, este programat pentru inceputul lunii aprilie.

In rolul Gabriellei Busoni

Monica Dean, numele de Hollywood al Monicai, a aparut in episodul de miercuri seara ca „guest star", actor invitat. Ea a interpretat-o pe italianca Gabriella Busoni, care apare intr-o amintire a lui Jack, unul dintre supravietuitorii de pe insula „naufragiatilor". Jack „retraieste" un episod mai putin fericit al carierei sale de doctor, in urma caruia pierde un pacient.

Tatal Gabriellei este operat pe coloana de Jack, insa necesita o a doua interventie chirurgicala. Doctorul face o noua operatie pentru a indeparta o tumoare, insa pacientul nu supravietuieste.

Gabriella, care primise vestea mortii tatalui ei, il asteapta pe Jack plangand, la iesirea din spital. Doctorul o ia in brate, incercand sa o consoleze, iar cei doi ajung la un inevitabil sarut. Constientizand ca este casatorit, Jack „se rupe" din bratele Gabriellei, se duce acasa si ii marturiseste totul sotiei sale, care il paraseste.

Fan Club Monica

Fanii serialului au remarcat-o imediat pe exotica actrita, iar comentariile pe forumul site-ului postului ABC nu s-au lasat asteptate. Unul dintre telespectatori a postat un topic special, dedicat Gabriellei, personajul interpretat de Monica Dean. „Poate cineva sa-mi spune numele actritei care a interpretat-o pe frumoasa din episodul acesta?", intreaba un fan al serialului.

Articol integral in Evenimentul zilei