Am observat cu toti, cu surprindere, o ofensiva a justitiei impotriva politicienilor corupti ... Sa fie oare asa ?... Imi dati voie sa ma indoiesc.

De la matusa Tamara a pornit un fenomen periculos pentru marii imbogatiti rapid in Romania. In fiecare partid au aparut unul sau doi corupti, banuiti de lucruri de care trebuie sa se ocupe DNA.

Mi se pare ca se mimeaza o impartialitate a justitiei. Ideea de baza este ca nici vechea putere nici noua putere nu scapa de bratul lung si nou crescut al legii in Romania.

"Nu mai sunt o femeie dulce politica..." striga in gura mare onorabila Justitie. Probabil striga disperata pentru UE. Si UE nu da semne ca aude!

Dar, daca imi permiteti, eu o banuiesc in continuare de moravuri usoare pe onorabila doamna! De mult timp ma intreb, de ce nu "are curaj" sa intevina si in cazul marii coruptii din UDMR.

De ce de atatia ani de zile UDMR-ul este un fel de biserica pentru onorabila doamna, in care aceasta nu are voie sa se manifeste, nu are voie sa judece, sa combata, sa puna la punc!

Si UDMR este cel mai longeviv partid aflat la putere. Si are si el o moralitate asemanatoare PC, adica ... la fel de integru, la fel de corect, la fel de putin corupt.

Si de-a lungul timpului, cat imi amintesc eu acum, presa a aratat multe din faptele de coruptie ale fruntasilor UDMR. Verestoi, Marco Beli, Borbelei ... sunt nume care nu apar insa in achetele Justitiei. Sunt tabuuri pentru onorabila doamna... De ce?

"Nu mai sunt o femeie dulce politica..." striga in gura mare onorabila Justitie. Probabil striga disperata... Eu nu o cred!

Poate voi ...

Comenteaza pe forum

Albu Zahar

HRR :: Master