Primavara a adus cu ea si mult asteptata deschidere a "sezonului" de mondenitati. Prima manifestare de acest gen a fost, printr-o coincidenta de bun augur, spera organizatorii, prima editie a evenimentului Glamour&Style, desfasurat timp de doua seri la salonul Le Diplomate al Hotelului Hilton.

A fost un succes macar din punctul de vedere al prezentei unui numar foarte mare de vedete, unele chiar dintre cele mai rar intalnite pe la serile cu pretentii.

Fiecare dintre acestea a fost atrasa de ideea de show de moda si de numarul mare de firme (unele dintre ele de rasunet) care au intrat in prezentari - Mango, Stefanel, River Woods, Pal Zileri, La Perla si Exquist, Itierre, Bata si Alb si Negru - dar si de numele unor designeri romani, tineri, dar foarte talentati, cum ar fi Wilhelmina Arz, accesorizata de Optiplaza, si Cristian Samfira.

Ca intotdeauna, dincolo de defilarea de pe podium, in sala a existat un alt spectacol, cel ferit de lumina reflectoarelor, dar mai tentant si, pe alocuri, chiar mai interesant pentru ca este unul al mimicii necontrolate si al reactiilor sincere ale celor care nu se stiu priviti.

In prima seara, vedete ale acestui show al salii au fost Vlad Enachescu si iubita sa, Daniela Hura, care au fost pisati non-stop cu intrebari despre data casatoriei lor.

In a doua seara, centrul de interes al celor prezenti s-a mutat spre Diana Lascarescu, gravida in cinci luni, care a venit sa urmareasca prezentarile de moda impreuna cu Dan sucu, tatal copilului ei si (dupa cum sustine presa) viitor sot.

si pentru ca tot se vorbea despre copii, toata suflarea a fost cu ochii pe actrita Adriana Nicolae, fosta sotie a juniorului Florin Piersic.

Cum acesta tocmai a devenit, in seara zilei de 20 martie, tatal unei fetite pe nume Sonia, fiecare ar fi vrut sa-i smulga Adrianei o parere, un comentariu, o impresie legata de acest moment important din viata ex-ului… N-a fost chip!

Articol integral in Adevarul