Seara de vineri i-a apartinut timp de 4 ore televiziunii lui Adrian Sarbu. Cu emisiunea "Dansez pentru tine", Pro TV a dat lovitura, ocupand astfel locul intai in topurile de audienta.

Show-ul a fost deschis de Stefan Banica Jr., prezentator al concursului alaturi de Olivia Steer.

In decorul stralucitor au pasit rand pe rand concurentii, care au adus, fiecare dintre ei cate o poveste emotionanta.

In fata unui juriu exigent, alcatuit din Mariana Bitang, Razvan Mazilu, Emilia Popescu si Wilmark, atat vedetele, cat si partenerii lor, oameni obisnuiti, au dansat cu daruire si cu pasiune. Miza: indeplinirea unui vis.

Cu lacrimi in ochi Andra, Anca Turcasiu, Cristina Rus, Raluca Arvat, Ionut Iftimoaie, Viorel de la 3 Sud-Est, Arsenie, ex O-Zone, si Radu Ille au facut furori in ritm de disco si tango, cucerind publicul telespectator. Candidatii la Trofeul viselor au avut in spate o saptamana de repetitii si antrenamente intense.

Cristina Rus, preferata juriului

Una dintre cele mai bune evolutii din concurs le-a avut cantareata Cristina Rus (foto). Vedeta si-a ajutat foarte mult partenerul in obtinerea unui punctaj mare, cei doi acumuland cele mai multe note de 10. Blonda i-a coplesit pe membrii juriului, smulgand laude inclusiv din partea balerinului Razvan Mazilu.

Citeste articolul complet in Averea