Industria modei a inceput sa se dezvolte treptat si in tara noastra. Cu toate ca suntem abia la inceput de drum, Romania are mari sanse sa devina o capitala a modei. O alta ramura care a inceput sa se dezvolte si la noi sunt concursurile de Miss. Doar ca acest gen de competitii naste controverse intre organizatori.

Un exemplu ar fi finala nationala a Miss World University, unde Mihaela Radu s-a trezit peste noapte cu un coorganizator.

Industria modei a inceput sa se dezvolte treptat si in tara noastra. Cu toate ca suntem abia la inceput de drum, Romania are mari sanse sa devina o capitala a modei. Asta pentru ca avem creatori de moda foarte talentati, care au ajuns sa se faca remarcati peste hotare.

O alta ramura a acestui domeniu in care se lucreaza cu frumosul ar fi concursurile de miss. In urma cu ceva vreme a avut loc cea de a cincea editie nationala a concursului "Miss World University". Evenimentul a fost organizat de Mihaela Serban si Cosmopolitan Models. Sau cel putin asa se credea, ca Mihaela este unic organizator. Se pare insa ca lucrurile nu stau chiar asa.

Conform revistei VIP, cu doar cateva zile inainte de concurs, Liviu Miron, directorul "IMA Agency Romania", a batut la usa Mihaelei Radu si si-a revendicat dreptul de coorganizator al finalei "Miss World University". Se spune ca Mihaela a acceptat sa colaboreze cu acesta pentru a nu face scandal si a nu intra in gura presei.

"Eu am facut o intelegere si am dreptul sa organizez «Miss University» in acest an in Romania. Restul sunt chestiuni discutabile, nu vreau sa comentez", a marturisit Mihaela Radu.

De cealalta parte, Liviu Miron isi sustine punctul sau de vedere, spunand: "Eu am de mai multi ani licenta pentru a organiza acest concurs in Romania si Republica Moldova. In acest an am mai fost sunat de organizatorii finalei din Coreea, care s-au autosesizat ca altcineva organizeaza acest concurs in Romania, ba chiar au vrut sa ceara despagubiri de 25.000 de euro.

Eu am intervenit si am contactat-o pe Mihaela Radu, propunandu-i sa lucram impreuna pentru a face un lucru de calitate si mai ales la standardele internationale pentru ca aceea care va castiga reprezinta Romania.

Chiar daca Mihaela face parte din tanara generatie, care considera ca le stie pe toate, sper sa tina cont de sugestiile mele, pentru ca altfel ma ridic si plec din sala si va fi nevoita sa suporte consecintele... Fata care va merge acolo trebuie sa aiba o pregatire solida, sa nu se faca de ras, pentru ca nu o trimitem acolo ca turista".

Cu toate ca participarea Romaniei la acest concurs a fost asigurata vreme de cinci ani de Mihaela Radu, tara noastra este tot o anonima pentru acest gen de competitii. Cu toate ca avem femei frumoase si tara noastra este renumita pentru asta, nu am ajuns inca la nivelul in care sa ne fie mentionata participarea pe site-ul oficial al concursului. Lipsa Romaniei de pe lista participantilor a nascut o serie de nelamuriri.

Citeste articolul complet in Gardianul