Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 27 Martie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 4680

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Ministerul de Interne blocheaza orasul

Lucrez in zona Calea Victoriei strada Academiei si am constatat ca in urma cu o saptamana perimetrul in care parcam, pe strada Academiei, a fost inconjurat cu niste garduri de catre Ministerul de Interne. In zona respectiva parcau zilnic in jur de 200 de masini iar acum aceasta este ocupata doar de cateva masini ale salariatilor ministerului.

In cazul in care autoritatile locale ar fi amenajat o parcare cu plata in zona respectiva ar fi incasat zilnic sume care stiti exact la cat s-ar cifra.

Nu stiu cat plateste Ministerul de Interne pentru a bloca o suprafata atat de mare in plin centrul Capitalei si nici pentru ce ii foloseste, insa vreau sa stiu, din punctul de vedere al administratiei locale, daca suma respectiva acopera valoarea pe care primaria ar incasa-o prin amenajarea unei parcari cu plata.

Pot intelege ca institutiile statului sa beneficieze de anumite facilitati care tin de operativitatea activitatilor pe care le desfasoara, insa nu inteleg cum o astfel de institutie isi permite sa plateasca parcarea pentru salariatii sai, in conditiile in care oricum, cladirea respectiva este doatata cu parcari subterane.

As dori sa stiu suma pe care Primaria o incaseaza de la Ministerul de Interne pentru ocuparea perimetrului respectiv sau natura acordului in baza caruia MI blocheaza o zona in care Primaria ar fi putut incasa zilnic zeci de milioane prin amenajarea unei parcari cu plata.

Mirela Tirlie

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!