Nici n-a stiut senatorul Marius Marinescu, -poreclit si ‘bideu’- atunci cand a chemat presa in sala de sedinta a Senatului ca s-o vada pe „nepoata" Noricai Nicolai cum voteaza in locul matusii, cum va bubui povestea asta. Unde dai si unde crapa! Tinta era Norica Nicolai, numai ca a ricosat, in urma interventiei lui Vadim Tudor si l-a lovit tocmai pe Theo Melescanu. Anca Hodos s-a transformat brusc din nepoata in amanta, iar fostul

ministru de Externe s-a trezit personaj intr-o telenovela care se anunta de mare succes.

„Amantele celorlalti" a fost dintotdeauna un subiect foarte gustat mai ales de clasa politica. Cum se ducea zvonul ca s-a infiripat un nou cuplu in Parlament, sau vreun coleg de-al lor traieste vreun mare si istovitor amor, Parlamentul prindea viata, dadea in clocot, iar picanteriile erau dezbatute intre doua amendamente sau la bufet. In ultima vreme insa, a fost plictiseala.

De la scandalul sexual dintre fostul secretar general Constantin Sava si functionarele Senatului, n-a mai rasuflat nimic. Pana ieri, cind astenia de primavara a lovit din nou! De data aceasta a fost Melescanu. Maine, nu se stie cine va fi personajul principal. Surprizele se vor tine lant, intrucat spaima de „deconspirare" a amorurilor este mare, in randul alesilor.

Iar dintre doua rele, orice om politic il alege pe cel mai mic. Adica, mai bine sa fie deconspirate amorurile altora, decat ale lor. Oricum, amantele celorlati sunt intotdeauna mai interesante!