In perioada 15-21 mai, la Arad, se desfasoara cea de-a patra editie a Festivalului de Teatru de Camera si Underground - "ARAD-FUN". Evenimentul cuprinde peste 20 de spectacole independente realizate de companii din Bucuresti, Cluj, Arad si Brasov, si un workshop de dramaturgie contemporana sustinut de Katalin Thuroczy (Ungaria).

Locatiile in care se va desfasura festivalul aradean sunt sala Teatrului Vechi, sala Teatrului de Camera, sala Studio a Teatrului de Stat din Arad, Clubul Underground, Club Space.

Prima reprezentatie are un caracter inedit, fiind sustinuta de trupa Blitz a Penitenciarului de maxima siguranta Arad, care va prezenta un spectacol dupa texte ale detinutilor.

Printre piesele aflate in program se numara: "Orasul" de Evgheni Grishkovet, regia Cristi Juncu (Teatrul Act din Bucuresti); "I hate Helen", regia Carmen Lidia Vidu, "4:48 Psychosis" de Sarah Kane, un one-woman show al Maiei Morgenstern, si "Un tramvai numit Popescu" (ArCuB); "The Sunshine Play" de Peca Stefan, regia Ana Margineanu, "Alcool... Amar...

Amor", regia Florin Feroiu, si "Sectorul S" de Emanuel Parvu (Teatrul Luni de la Green Hours); "Aici nu se simte" (Teatrul Joint din Brasov); "Tot ce se da" de Ioan Peter si "Fuck You, Eu.Ro.Pa!" de Nicoleta Esinencu, regia Chris Nedea (Teatrul Imposibil din Cluj); "Edmond" de David Mamet, regia Cristi Juncu (Teatru-74 din Arad).

Pe langa aceste spectacole, vor mai avea loc one-man show-uri prezentate de Pascal Coulain, Denis Wetterwald si Florin Covalciuc.