Compania Metro Cash&Carry Romania va avea de la inceputul lunii iunie un nou director general, Francois Oliver, care a condus pana in luna aprilie reteaua de hipermarketuri Carrefour din Romania.

Actualul director general al Metro Cash&Carry pentru Romania si Moldova, Bert van der Velde, va prelua la 1 iunie conducerea retelei Metro din Bulgaria, se arata intr-un comunicat al companiei.

Bert Van der Velde a inceput sa lucreze in cadrul Metro Cash&Carry Romania in 2001, ca director administrativ, iar in aprilie 2005 a fost numit director general al retelei pentru pietele din Romania si Republica Moldova.

Succesorul lui Van der Velde la conducerea Metro Cash&Carry Romania, Francois Oliver, a inceput sa lucreze in cadrul acestei companii in data de 15 aprilie, ca director general in pregatire. Oliver a lucrat in cadrul Carrefour Franta din 1990, ca director de marketing si apoi ca director general adjunct, pentru ca in 1999 sa preia functia de director general al retelei Carrefour in Romania.

„Vreau sa mentin evolutia de succes a Metro Cash&Carry Romania si sa ating excelenta in aceasta industrie. Este o provocare cu atat mai mare pentru cariera mea sa activez in cadrul unui concept comercial complet diferit de cel anterior”, a precizat Francois Oliver.