Gigi Becali a anuntat luni seara ca George Ogararu pleaca in vara de la Steaua. Patronul Stelei a anuntat ca il va lua la final de campionat pe Daniel Niculae.

"George Ogararu va pleca in vara de la Steaua la o echipa din strainatate pentru 4 milioane de dolari. El nu a facut deplasarea in SUA cu echipa nationala pentru ca va merge in afara la vizita medicala", a spus Becali.

Echipa despre care vorbeste Becali este Ajax, iar suma de transfer va fi intre 3 si 4 milioane. Transferul este ca si facut, pentru ca Becali vrea sa ii dea drumul lui Ogararu si nu se va uita la bani.

"Am trimis deja draftul de contract".

Legat de Marius Niculae, Becali a spus ca "aca nu pleaca in Germania, vreau sa ii platesc clauza si sa vina la Steaua. Copos nu poate concura cu mine! Ma inteleg bine cu Niculae si locul lui e la Steaua."

"Dinamo si Rapid nu vor mai vedea campionatul cat voi trai eu", a mai spus Becali.

Ajax confirma

Noul antrenor al echipei Ajax Amsterdam, Henk ten Cate, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea olandeza a ajuns la un acord cu fundasul dreapta al Stelei, George Ogararu, urmand ca in zilele urmatoare cele doua cluburi sa demareze negocierile privind suma transfer.

"Ogararu ar putea fi primul transfer pe care-l vom face. Deja ne-am inteles cu el in privinta contractului, iar acum cluburile trebuie sa negocieze suma de transfer. L-am vazut in mai multe meciuri din Cupa UEFA si este un jucator foarte bun. Mai multe persoane din club l-au vazut jucand si au spus ca ar putea fi o piesa foarte importanta in echipa", a spus Henkten Cate.