Impuscaturi, droguri, injuraturi, bere, foarte multi decibeli si minori in public sunt coordonatele show-ului sustinut de rapperul american 50 Cent, miercuri seara, la Arenele Romane din Bucuresti.

Toate acestea s-au desfasurat sub privirile ingaduitoare ale parintilor care si-au adus copiii la concert, exceptie de la regula facand Ioana Tariceanu.

Ioana Tariceanu, printre fani

Sotia premierului, care l-a insotit la concert pe fiul cel mare al sotului ei, nu a gustat show-ul la fel de mult ca si Calin Jr., admirator al lui 50 Cent si al trupei Parazitii, care a cantat in deschidere.

Ioana Tariceanu a rezistat cu stoicism asaltului hip-hoperilor si a ramas la Arenele Romane pana la sfarsitul show-ului, unde a aflat, printre altele, de la trupa Parazitii ca „guvernul a omis, nepermis, ce-a promis, din nou/Nici azi nu stie cat costa o cartela de metrou” si a auzit si „urarea” lui Young Buck, membru al trupei G-Unit, a lui 50 Cent, care la final le-a transmis tuturor doamnelor din Romania „Te f**!”.

Splendoare in iarba

De altfel, Young Buck a creat probabil cel mai controversat moment al spectacolului, desi foarte gustat de spectatori. „Cati dintre voi fumeaza iarba?”, a intrebat rapperul, iar publicul i-a raspuns cu urale.

„Nu va aud, cati dintre cei de aici fumeaza iarba?”, a continuat el. Incitati, aproape toti cei 4.000 de spectatori de la Arenele Romane au ridicat mainile.

„Si eu fumez”, a continuat Young Buck si si-a aprins o tigara, in timp ce pe ecranele de langa scena se derulau imagini cu frunze de marijuana, pe melodia „Drop It Like It’s Hot”, a lui Snoop Dog, parodiata de Cheloo de la Parazitii, pe cel de-al doilea album solo al sau, „Fabricant de gunoi”.

Hip-hop si ploaie mocaneasca

Show-ul lui 50 Cent, care a inclus cele mai cunoscute piese ale sale, printre care „In Da Club”, „Candy Shop” (cantata impreuna cu Olivia), „P.I.M.P.”, „21 Questions”, a tinut publicul „in priza” aproape o ora si jumatate, in pofida frigului si a ploii marunte.

Oricum, spectatorii n-ar fi avut nicio sansa sa cada intr-o stare de letargie, chiar daca n-ar fi fost fani ai rapperului, pentru ca ar fi fost „treziti” imediat de rafalele de mitraliera si de impuscaturile care s-au auzit pe toate piesele cantate in concert.

„Cred ca aici au fost mai multe impuscaturi ca in Irak”, a exclamat, la un moment dat, un spectator exasperat si, evident, nu mare admirator al stilului gangsta-rap si al lui 50 Cent. Un alt moment incitant si incitator al serii a fost o interventie a lui 50 Cent care a „marturisit” publicului cum isi va petrece noaptea.

„Fumez iarba, ma imbat si f**. Voi ce faceti?”, iar publicul a repetat de cateva ori aceeasi fraza. Rapperul a batut putin in retragere cand pe scena a urcat un baietel, admirator al sau. „Va dati seama ce vor scrie maine ziarele? Mai sunt si copii aici”, a spus el.

Cu pantalonii in vine

Concertul s-a terminat cu un pseudoshow de striptease al lui 50 Cent, care a aruncat in public, rand pe rand, pantofii, camasa si sapca. „Sunt sigur ca maine toate hainele mele vor ajunge la licitatie pe e-bay”, a spus rapperul, care s-a oprit din striptease dupa ce si-a expus si lenjeria intima pret de cateva secunde.

Articol integral in EVZ