S-a modificat

Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 174/2002 privind instituirea masurilor speciale pentru reabilitarea termica a unor cladiri de locuit multietajate ***

de     HotNews.ro
Marţi, 11 iulie 2006, 0:00


Ordonanta de urgenta nr. 187 din 14 decembrie 2005 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 174/2002 privind instituirea masurilor speciale pentru reabilitarea termica a unor cladiri de locuit multietajate.

• Coordonatorii programelor anuale iau masurile necesare pentru efectuarea expertizei si auditului energetic al cladirii si incheierea conventiilor cu asociatiile de proprietari din cladirile de locuit nominalizate in programele anuale pentru continuarea actiunilor privind proiectarea si executarea lucrarilor de reabilitare termica a cladirilor de locuit.
• Contractarea expertizarii si auditului energetic, a proiectarii si executiei lucrarilor pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit nominalizate in programele anuale se face de catre coordonatorii programelor anuale, impreuna cu asociatiile de proprietari, cu respectarea prevederilor legale in vigoare privind achizitiile publice.


704 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri