BCR Leasing ocupa locul 62 in Europa intre companiile de profil

de     HotNews.ro
Luni, 17 iulie 2006, 0:00


BCR LEASING se situeaza pe pozitia 62 in ierarhia europeana globala a companiilor de leasing, conform Raportului LEASEUROPE pe 2005, recent realizat de Federatia Europeana a Asociatiilor Companiilor de Leasing, informeaza un comunicat al bancii.

Clasamentul a fost alcatuit dupa valoare totala a contractelor incheiate anul trecut, pentru toate tipurile de bunuri finantate: autovehicule, echipamente si leasing imobiliar. Raportul mentionat reflecta situatia pietei europene de leasing, pe baza datelor furnizate de 272 de firme din 25 de tari.

Pe clase de produse, BCR LEASING este, de asemenea, excelent pozitionata, ocupand locul 31 in Europa pe piata leasingului de automobile, inclusiv vehicule usoare, si locul 39 la categoria generala leasing autovehicule (automobile, vehicule usoare si vehicule comerciale), ca valoare totala a contractelor incheiate anul trecut.

Valoarea totala a bunurilor finantate de companie in 2005 a fost de peste 195 milioane euro, corespunzatoare unei valori totale a contractelor de 234,3 milioane euro.

La sfarsitul primului semestru 2006, structura portofoliului BCR LEASING cuprindea 59% leasing pentru autoturisme, inclusiv flote, 15% vehicule comerciale, 24% echipamente si utilaje industriale si circa 2% leasing pentru imobile cu destinatie productiva sau comerciala.

„Anul 2006 reprezinta un an al transformarilor dinamice pentru companiile de leasing, in general, din perspectiva adaptarii formale a acestora la normele impuse de BNR dar si din perspectiva pregatirii lor pentru cerintele unei piete europene deschise.

In cazul specific al companiei noastre, dorim sa mentinem un echilibru dinamic intre adaptarea la schimbarile generate de noul mediu economic-legislativ si implementarea consecventa a propriei strategii pe termen lung, care vizeaza oferirea celei mai potrivite solutii de finantare a investitiilor pentru consumatorul roman”, a declarat Claudiu Emanuil Stanescu, Presedinte - Director General BCR LEASING.

Aflata in cel de-al cincilea an de la infiintare, BCR LEASING are o oferta ce include intreaga gama de servicii de leasing financiar, pentru autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale, software, bunuri imobiliare (in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back), pentru achizitionarea de hale industriale, spatii cu destinatie productiva, cladiri de birouri, centre comerciale, hoteluri si pensiuni, etc.

Reteaua de distributie a serviciilor BCR LEASING cuprinde 26 de orase in care oferta companiei poate fi accesata direct, servind intereselor de dezvoltare ale intreprinzatorilor locali.


39 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică