Cluburile FC National si Rapid s-au inteles in privinta transferului lui Ryan Griffiths. Dupa cateva zile de incertitudine, jucatorul australian ramine la echipa giulesteana urmand sa plece luni seara, in Franta, pentru a se alatura noilor sai colegi.

Inaintea plecarii Ryan Griffiths va discuta cu George Copos si Dinu Gheorghe ultimele probleme legate de contractul sau.

Potrivit site-ului www.rapidisti.ro, impresarul lui Griffiths, Marcel Popescu a declarat ca : "S-a exagerat enorm licitandu-se faptul daca Griffiths este sau nu la Rapid. S-au ales niste solutii total gresite, Ryan nu trebuia sa ramana in tara, ci sa plece impreuna cu lotul.

I-am reprosat acest lucru si domnului Copos, s-a ajuns la aceasta situatie din cauza impulsivitatii si lipsei de experienta de care au dat dovada cei de la Rapid. Acum, ambele cluburi au fost flexibile, tratativele ducandu-se intre George Copos si Constantin Iacov.”

Popescu a mai declarat ca Griffiths a avut de suferit in urma acestei situatii si a tinut sa il laude pe antrenorul rapidist Razvan Lucescu, care a fost alaturi de Griffiths in permanenta.

”Ryan a fost afectat in urma acestei situatii cu care s-a confruntat, dar el este un luptator si mai puternic decat crede lumea. Despre Razvan Lucescu pot sa spun ca am fost impresionat de atitudinea extraordinara de care a dat dovada, acesta vorbind cu jucatorul in permanenta.

Este pentru prima data cand sunt martorul unui conflict intre un antrenor si patronul de club, pentru un fotbalist dorit de tehnicianul giulestean. Rapidul este puternic pentru ca s-a format un grup foarte unit, o familie.”