Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 28 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 8409

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Pizza Jerry: mirosuri neplascute, masini parcate pe spatiul verde, galagie

Stimate Domnule Primar,

Va multumesc pentru raspunsul din revista primariei in problema reabilitarii Str. Barbu Delavrancea, dar pentru problema cu mirosul si deranjul facut de angajatii pizzarie Jerry situata la parterul blocului nu am observat nici o imbunatatire sau normalizare a situatie.

Ca rog in limita timpului dumneavoastra sa va rapiti citeva minute pentru a dispune rezolvarea situatiei mai sus amintita.(mirosul de la cuptor se simte pina la etajul 6; masinile de distributie-vreo 20-sint parcate peste tot-trotuare,spatiu verde- si dau casetofoanele tare,fumeaza,trintesc usile pina la orele 24.oo)

Totodata, in purul stil romanesc, cind refacem o strada intrega-Str. Barbu Delavrancea- trotuarul din dreptul scarilor F si G ale blocului 35 nu a fost escavat si refacut in totalitate de firma care reabiliteaza strada Strabag.

Va informez ca trotuarul respectiv a fost de multe ori spart pentru a efectua numeroase reparatii la conductele de termoficare, gaze, apa.

Nu considerati normal, ca refacind profesional si in totalitate strada, veti fi scutiti sa mai investiti banii primariei in reparatii si reabilitarea ulterioara; mai ales cind lucrearea de reabilitare cred ca presupune reabilitarea TOTALA si nu partiala a starzii.

Va multumesc pentru timpul acordat lecturarii acestor rinduri.

Cu respect si speranta reala de rezolvare a acestor situatii,

Cristian Toader

www.domnuleprimar.ro