Elena Udrea: liberalii sunt ipocriti

de C.N.A.     HotNews.ro
Duminică, 3 septembrie 2006, 0:00Elena Udrea a criticat dur, duminica, atitudinea “ipocrita” a PNL de a-i exclude, ieri, din partid pe deputatii Mona Musca si Ioan Ghise, suspectati ca au colaborat cu fosta securitate.

"Ca sa poata fi exclusa Mona Musca a trebuit sacrificat si Ioan Ghise. Nu sunt de acord sa sanctionezi un om doar pentru ca asa poti inlatura un adversar politic, sa faci curatenie in partid, sa scapi de cei care iti pot fi opozanti. (...) Trebuiau judecati cu onestitate”, a spus Elena Udrea.

Ea a comparat cazul celor doi deputati liberali proaspat exclusi din PNL cu cele ale lui Titus Gheorghiof si Mircea Ionescu Quintus care au angajamente cu fosta securitate si nu au fost sanctionati de partid.

Elena Udrea a spus, la Scoala de vara a tinerilor democrati de la Costinesti, ca actiunile liberalilor urmaresc interese meschine.

“Aceasta reforma morala care ar trebui sa fie deconspirarea celor care au colaborat cu fosta securitate este folosita de PNL in interese politice meschine, de imagine, pentru a-si inlatura adversarii politici”, a adaugat Udrea.

Liberalii au primit mai multe critici la Scoala de vara a democratilor de la Costinesti. Ministrul Radu Berceanu a spus, sambata, ca partenerii de Alianta ai PD "se agata de scaune ca pisica de burlan", aducand din nou in prim plan ideea ca PD nu poate singur sa declanseze alegerile anticipate.

Radu Berceanu a criticat liberalii ca nu au idei si ca "ridiculizeaza ideile altora".


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


147 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Ce-ati facut in ultimii 16 ani ? (Duminică, 3 septembrie 2006, 14:32)

  MM [anonim]

  CE-ATI FACUT IN ULTIMII 16 ANI ?

  Dupa dreptate, asta ar trebui sa fie LOZINCA NOULUI PARTID AL MONEI MUSCA

  Pentru ca,


  Politica fara Mona ar deveni doar un razboi cinic intre gasti.

  Populatia nu va mai avea parte decat de spectacol la televizor

  Mona a fost singura care a facut politica fara sa caute avantaje materiale - ea a facut politica doar pentru a cladi INCREDEREA in ideea ca Iliescu, PSD-ul, comunismul SI SECURITATEA - pot fi invinse.

  Dupa ce Iliescu a bagat spaima in romani - romanii au fugit de poltica ca de dracu. nimeni nu a mai dorit sa faca poltica. Din cauza asta partidele de dreapta au fost intotdeauna slabe si un timp - cam pana in 1996-2000 - s-au sprijinit masiv pe sprijinul "strazii".

  "Cei din strada" au pierdut insa definitiv increderea in politica si fortele de dreapta in 2000 cand E. Constantinescu s-a declarat “scarbit” si a abandonat pur si simplu lupta.

  Astfel ca partidele de dreapta au devenit din acel moment victime si mai slabe in fata PSD.

  Meritul celor care au ramas in partidele de dreapta in aceste conditii si care au ramas CONSECVENTI ANTI-PSD si ANTI-COMUNISTI e imens. Numai ca in afara de Mona Musca eu nu mai pot sa numar alt politician care sa fi dat dovada de consecventa si anti-comunism in toti acesti 16 ani.

  Asa ca din punctul meu de vedere ceea ce a facut Mona Musca pentru INCREDEREA in victoria impotriva PSD-ului, mai ales in acel decembrie 2004 care a fost un nou "1989" pentru Romania - este o dovada de curaj si atitudine personala de care foarte putini politicieni romani sunt capabili.
 • 0 (0 voturi)    
  Unde se va termina inchizitia liberalilor? (Duminică, 3 septembrie 2006, 18:13)

  Daniel Mircea [anonim]

  Probabil in acelasi loc cu PNTCD.
  Cum exista multe asemanari intre ideile PNL si ale lui Emil Constantinescu, propun noilor liberalii sa-l atraga in randurile sale pe fostul presedinte si sa-l pregateasca drept candidat la Presedintie in 2009. Asta, fiindca vad ca va place sa jucati numai teme din extrema politicii.
 • 0 (0 voturi)    
  elena udrea:liberalii sunt ipocriti (Duminică, 3 septembrie 2006, 19:49)

  amalia [anonim]

  Are perfecta dreptate Elena Udrea . Au declarat ei ca vor sa-si maculeze imaginea dar nu au facut decit sa se compromita . Oamenii nu sunt neinformati asa cum considera ei. Este asa de vizibil faptul ca au dorit sa scape de Mona Musca si s-au grabit sa profite de ocazie inainte de decizia CNSAS, incit pot sa declare ce vor . Oricum nu-i crede nimeni in afara de gasca lor de corupti in devenire ( vezi cazul Prisacaru si in judete mai exista prefecti care provin de la liberali si care au inceput deja sa se imbogateasca facind servicii diversilor oameni de afaceri contra unor sume de bani ... ) . Putem spune cine va urma : Stolojan, Stoica, Turcan Boureanu. Sunt jalnici si penibili. I-am votat si regret foarte mult . Nu se va mai intimpla .
 • 0 (0 voturi)    
  e udrea (Duminică, 3 septembrie 2006, 20:20)

  soso [anonim]

  A invatat d-na Udrea tarile care fac parte din UE si forma de guvernamant a Norvegiei Daca da atunci poate continua.
  Dupa mine mi se pare ca are o singura calitatae este foarte frumoasa si atat.
 • 0 (0 voturi)    
  Dividende pentru "judecatorii" lui Patriciu (Duminică, 3 septembrie 2006, 20:47)

  elena [anonim]

  Dividende pentru "judecatorii" lui Patriciu
  RL Joi 31 August 2006

  Judecata lui Dinu Patriciu la filiala Prahova a Partidului National Liberal a fost mai mult o cumetrie, chiar daca de la masa tovaraseasca a lipsit tocmai "sarbatoritul", declarat nevinovat chiar si in lipsa. Ionut Popescu, cel care a calificat drept "mascarada" judecarea lui Dinu Patriciu de catre colegii sai de partid, a omis sa spuna (oare nu stia?) ca cei care l-au judecat pe magnatul Dinu Patriciu nu puteau musca mana care i-a hranit! Patru deputati PNL de Prahova, in frunte cu presedintele filialei, Adrian Semcu, s-au asezat pe jilturile de judecatori dupa ce in prealabil trecusera pe la casierie. De unde au incasat dividende de sute de milioane rezultate din profiturile firmei unde toti patru sunt asociati cu... Rompetrol.

  Patru dintre deputatii PNL de Prahova au judecat excluderea lui Dinu Patriciu din organizatie in flagrant conflict de interese. Adrian Semcu, deputat si presedinte al PNL Prahova, precum si deputatii Horia-Victor Toma, Ion Preda si Ion Luchian sunt cu totii asociati in firma Romcalor Oil Services SA (una dintre cele mai puternice societati de distributie de produse petroliere din Prahova), unde detin cate 8 procente de caciula. Sumele figureaza de altfel in declaratiile de avere depuse la Parlament de "asociatii" lui Patriciu. Drept urmare, ei au respectat principiul "o mana spala pe alta" si l-au "judecat" pe actionarul majoritar, absolvindu-l atat de "pacatul" de a fi sponsorizat PSD la campania electorala din 2004, cat si de declaratiile acestuia privind colaborarea cu partidul condus de Mircea Geoana. "Nu exista motive de sanctionare a lui Dinu Patriciu", a declarat Adrian Semcu la sfarsitul sedintei PNL Prahova. Adevarul este ca si in 2005 au fost rezultate foarte bune, de circa 200 de milioane lei de caciula. Cei patru deputati nu au dorit sa raspunda intrebarilor noastre.
 • 0 (0 voturi)    
  EU (Duminică, 3 septembrie 2006, 20:57)

  Adrian [anonim]

  Elena Udrea este blonda! Si ne arata de cate ori are ocazia ca este blonda.
  Dupa ce a fost liberala, blonda, devenita „democrata” si-a amintit ca a fost o data „liberala”. Asa se face ca a sarit in apararea Aripei Basescu din Partidul Liberal.
  Si uite asa mai constatam, inca o data ca Elena Udrea este blonda.
 • 0 (0 voturi)    
  PNL si partidul securistilor (Duminică, 3 septembrie 2006, 21:19)

  Rompetrol [anonim]

  Patriciu - activ sau trecut in umbra (exclus, ori suspendat) va ramane aceeasi eminenta neagra a PNL-ului care va deturna politica PNL catre partidul securistilor Iliescu si Nastase.

  Fuziunea - ca unitate a dreptei - a fost mereu dorita de electorat din 1990 incoace. De fiecare data cand a fost aproape de realizare, PNL a fost - punctual - factorul care a pus stop acestei idei - oferind pe tava PSD-ului EXACT ceea ce isi dorea - o dreapta faramitata si mancata de conflicte.

  Iata ce ar fi reprezentat o unitate a dreptei PENTRU PSD - si ce cadou teribil a facut Patriciu PSD-ului ( pe langa vanzarea sanselor dreptei in chiar campania electorala) :

  ALIN TEODORESCU, ZIUA, 23.06.2006 articolul: Social-democratii in dificultate

  "Ce poate sa faca? Decat ce a putut sa faca in ultimele 18 luni, a fost sa-i impinga pe membrii Aliantei, respectiv PNL si PD, catre fuziune. AR FI FOST O MISCARE POLITICA AMENINTATOARE PENTRU NOI, PENTRU SOCIAL-DEMOCRATI, pentru ca in loc sa avem doua jumatati de partide in fata aveam un partid mare, liberal-democrat, care este un curent puternic in Europa si in SUA. Nu s-a putut. A incercat sa provoace schimbarea primului ministru si alegeri anticipate. (...) N-a reusit".

  Cred ca PNTCD-ul merita totusi onoarea de a Nu fi asezat NICIODATA langa PNL - pentru ca PNTCD si-a purtat crucea pana la sfarsit, si si-a asumat cu demnitate esecul - in timp ce PNL a VANDUT sansele dreptei chiar DIN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE SI TOT TIMPUL DUPA CASTIGAREA ALEGERILOR -
 • 0 (0 voturi)    
  TRADARILE DIN ISTORIA RECENTA A PNL (Duminică, 3 septembrie 2006, 22:15)

  *** [anonim]

  PNL de 16 ani in slujba SECURITATII

  liberalii romani nu sunt numai individualisti si egoisti. miscarile politice pe care le-au facut in perioada post-decembrista, in momente cruciale pentru opozitia democratica abia infiripata in Romania, au servit de extrem de multe ori numai apropierii PNL si intereselor de afaceri din PNL, de Iliescu-FSN-PSD.

  Cateva exemple :

  I. - in 1990, Coposu il roaga pe Radu Campeanu sa nu participe la alegerile din 1990, pentru ca scorul se intrevedea dinainte foarte clar, rezultatul ar fi fost o victorie masiva a FSN-ului, iar in aceste conditii participarea opozitiei nu ar fi facut decat sa legitimeze niste alegeri castigate nedemocratic de FSN. Campeanu a zis NU, PNL a participat la alegeri si a obtinut un 7%.

  II. - in 1992, se formeaza CDR. Dar, surpriza ! La alegerile parlamentare, din nou Radu Campeanu se da peste cap si mai face o bucurie ideii de unitate a opozitiei: rupe PNL din CDR, si candideaza separat. Mai mult, propune drept candidat pe presedentie pe Regele Mihai - in acele momente acest gest echivala cu a-ti dori sa pierzi alegerile.
  Rezultat: CDR: 20%, PNL 2%.
  Diverse aripi si persoane din PNL participa insa la guvernare impreuna cu FSN in pozitii de mai mica expunere, pana in 1994.

  III. - in 2000, inaintea alegerilor parlamentare PNL se rupe de CDR prupunand un candidat propriu
  multi considera acest moment ca fiind momentul de ruptura al ideii de unitate a fortelor de opozitie care se opuneau PSD

  IV. - dupa 2000, Nastase a avut o politca extrem de eficienta in plan parlamentar. A "ajutat" PD sa dispara (a conceput un plan de destructurare a PD pe care l-a pus in aplicare cu ajutorul lui C. Gusa).
  In schimb, a atras PNL- ul prin diverse oportunitati de afaceri de partea PSD, astfel ca inafara de vocalul Traian Basescu, n-am avut practic opozitie la PSD si Nastase pana in 2003.
 • 0 (0 voturi)    
  TRADARILE DIN ISTORIA RECENTA A PNL (Duminică, 3 septembrie 2006, 22:17)

  *** [anonim]

  V. - In Septembrie 2003, se realizeaza Alianta DA, surpriza, tot cu o opozitie masiva a "aripii PRO-PSD" formata din Patriciu, Orban, Antonescu etc.
  Impotrivirea aripii PRO-PSD la crearea Alianta nu a cedat decat in fata presiunii si influentei externe.
  Adevarul, 29 Sept 2003, articolul: Politic: Stolojan-sa-si-faca-bagajele-si-sa-plece-spre-cotroceni
  http://www.adevarulonline.ro/2003-09-29/Politic/stolojan-sa-si-faca-bagajele-si-sa-plece-spre-cotroceni_54507.html

  "Este nevoie de o alianta puternica, care sa treaca peste acest guvern si sa aduca negocierile de aderare pe calea cea buna".
  Werner Hoyer, consilier politic al lui Romano Prodi, seful Comisiei Europene, Septembrie 2003

  VI. 2004 - patriciu sponsorizeaza PSD cu o suma de 4 ori mai mare decat suma cu care sponsorizeaza PNL; este anul in care PSD arunca asupra Romaniei o dictatura crancena; oameni de afaceri sunt urmariti si li se zeciuesc veniturile, ziare sunt inchise, directorii lor concediati, oameni care sunt potrivnici lui nastase sunt ridicati de pe strada si tinuti in arest.

  VII. 2005 si 2006 PNL se opune fuziunii PNL-PD facand cel mai mare serviciu unui PSD neputincios si redus la pragul electoral; a fost momentul cel mai prielnic dintre toti pentru fuziune si realizarea unui partid al dreptei unite - datorita lui patriciu si relatiilor sale din PSD acest lucru nu se intampla.

  "Ce poate sa faca? Decat ce a putut sa faca in ultimele 18 luni, a fost sa-i impinga pe membrii Aliantei, respectiv PNL si PD, catre fuziune. AR FI FOST O MISCARE POLITICA AMENINTATOARE PENTRU NOI, PENTRU SOCIAL-DEMOCRATI, pentru ca in loc sa avem doua jumatati de partide in fata aveam un partid mare, liberal-democrat, care este un curent puternic in Europa si in SUA. Nu s-a putut. A incercat sa provoace schimbarea primului ministru si alegeri anticipate. (...) N-a reusit".
  ALIN TEODORESCU, ZIUA, 23.06.2006 articolul: Social-democratii in dificultate
 • 0 (0 voturi)    
  TRADARILE DIN ISTORIA RECENTA A PNL (Duminică, 3 septembrie 2006, 22:17)

  *** [anonim]

  VIII. - nu veti gasi aceste lucruri pe site-ul PNL.In modul cel mai ciudat cu putinta, PNL NU ISI FACE PUBLICA PE SIE TOCMAI istoria post-decembrista, plina de tradari si alinieri la politica FSN si PSD.

  Este singurul partid din Romania care nu isi publica istoria recenta pe site.
  Toate celelelte partide, inclusiv PSD, isi publica istoria.

  Este normal sa existe fapte criticabile in istoria oricarui partid, dar partidul care se pretinde liberal are istoria incarcata de tradari si fapte rusinoase. In asa masura incat nu are curajul sa faca publica nici macar o parte mica din trecutul sau de dupa 1990.
 • 0 (0 voturi)    
  Propaganda goes on (Duminică, 3 septembrie 2006, 22:57)

  Marius [anonim]

  Nenea Rompetrol, hehe, sunteti la munca sau e un hobby de-al dvs? :D
  Va indepliniti indatoririle de serviciu sau e o simpla reactie dupa cele citite prin presa si vazute la TV care, nu-i asa, nu mint niciodata?
  Noroc bun (vad ca mineriadele s-au mutat pe net, au devenit high tech). Keep up the good work.
 • 0 (0 voturi)    
  Elena Udrea nu mai e blonda! (Duminică, 3 septembrie 2006, 23:07)

  martin [anonim]

  Am vazut-o prima oara pe Elena Udrea,atunci cand Turcescu a surprins-d crispata si a facut-o de ras. Mi-am zis, uite inca un rezultat jalnic al invatamantului privat.
  A trecut un an si constat ca Elena Udrea nu e deloc blonda, asa cum o considera prostii. pe care libertatea i-a inmultit enorm sau ticalosii ca Ludovic Cel Mare , print al gastii patriciene, care o manca din tot corpul cand a dansat cu ea, iar apoi a facut-o curva pentru relatiile cu Basescu, la care Ludovic participase , probabil de sub pat, in timp ce lectura dosarul de securist a lui Basescu in editia Carticica pentru Liberali patricieni.
  Cum ar putea fii blonda, asa cum vorbeste si probabil si gandeste ,atunci cand foloseste notorietatea pe care i-a dat-o Turcescu si in toate aparitiile se manifesta mult mai bine decat 95% din intreaga clasa politica, vai de capul ei de clasa. Iar pentru Turcescu, desi imi place, ii doresc sa fie prins si el cu chilotii pe vine, ca nu cred sa fie atotstiitor nepregatit, si sa fie facut de ras in mod similar !
 • 0 (0 voturi)    
  eu nu strivesc corola de minciuni a lumiii... (Duminică, 3 septembrie 2006, 23:09)

  ana pauper [anonim]

  din ochi din rafturi sau din vechi dosare...
  detalii la:
  http://anapauper.wordpress.com
 • 0 (0 voturi)    
  care-i baiul? (Duminică, 3 septembrie 2006, 23:35)

  ddd [anonim]

  Parca tanti Udrea se inscrises in PD.
  De ce se da cu parerea despre ce e bine si ce nu e bine de facut in PNL?

  Nu cumva vrea sa le spuna si PSD-istilor ca ar fi cazul sa-l schimbe pe Geoana? Sau PRM-istilor sa-i astupe gura lui Vadim? Si pe cine intereseaza ce spune fufa asta?

  Mai bine s-ar face interviuri cu cosmeticiene si vanzatoare de parfumuri. poate se pricep mai bine la politica decat blonda asta spalacita, zau.
 • 0 (0 voturi)    
  Lui Martin (Luni, 4 septembrie 2006, 1:18)

  Adrian [anonim]

  Uite si-un Martin blonda!
 • 0 (0 voturi)    
  ZERO (Luni, 4 septembrie 2006, 11:24)

  ANDREI [anonim]

  Cine este elena udrea? cred ca i se da prea multa importanta.
  elena udrea ar trebui sa apara in revistele mondene nu sa faca comentarii politice. Haideti sa nu o mai bagam in seama, aviz ziaristilor.
 • 0 (0 voturi)    
  Ce este PNL ? (Luni, 4 septembrie 2006, 13:57)

  ZERO [anonim]

  va deranjeaza ca tot timpul asta a avut dreptate - si asta se vede de-abia acum ?

  Dividende pentru "judecatorii" lui Patriciu
  RL Joi 31 August 2006

  Judecata lui Dinu Patriciu la filiala Prahova a Partidului National Liberal a fost mai mult o cumetrie, chiar daca de la masa tovaraseasca a lipsit tocmai "sarbatoritul", declarat nevinovat chiar si in lipsa. Ionut Popescu, cel care a calificat drept "mascarada" judecarea lui Dinu Patriciu de catre colegii sai de partid, a omis sa spuna (oare nu stia?) ca cei care l-au judecat pe magnatul Dinu Patriciu nu puteau musca mana care i-a hranit! Patru deputati PNL de Prahova, in frunte cu presedintele filialei, Adrian Semcu, s-au asezat pe jilturile de judecatori dupa ce in prealabil trecusera pe la casierie. De unde au incasat dividende de sute de milioane rezultate din profiturile firmei unde toti patru sunt asociati cu... Rompetrol.

  Patru dintre deputatii PNL de Prahova au judecat excluderea lui Dinu Patriciu din organizatie in flagrant conflict de interese. Adrian Semcu, deputat si presedinte al PNL Prahova, precum si deputatii Horia-Victor Toma, Ion Preda si Ion Luchian sunt cu totii asociati in firma Romcalor Oil Services SA (una dintre cele mai puternice societati de distributie de produse petroliere din Prahova), unde detin cate 8 procente de caciula. Sumele figureaza de altfel in declaratiile de avere depuse la Parlament de "asociatii" lui Patriciu. Drept urmare, ei au respectat principiul "o mana spala pe alta" si l-au "judecat" pe actionarul majoritar, absolvindu-l atat de "pacatul" de a fi sponsorizat PSD la campania electorala din 2004, cat si de declaratiile acestuia privind colaborarea cu partidul condus de Mircea Geoana. "Nu exista motive de sanctionare a lui Dinu Patriciu", a declarat Adrian Semcu la sfarsitul sedintei PNL Prahova. Adevarul este ca si in 2005 au fost rezultate foarte bune, de circa 200 de milioane lei de caciula. Cei patru deputati nu au dorit sa raspunda intrebarilor noastre.
 • 0 (0 voturi)    
  fara scrupule (Miercuri, 20 septembrie 2006, 23:10)

  GEORGE SERBANESCU [anonim]

  Sint o cunostiinta veche a d-nei Udrea, de fapt "prima cunostiinta" a d-nei Udrea si pot spune ca toata perioada de tranzitie a transformat-o pe d-na Udrea din persoana care locuia impreuna cu toata familia intr-un biet apartament cu 3camere semidecomandat din Buzau, umila dar foarte ambitioasa si fara scrupule in aceasta MARE DOAMNA a politicii rominesti. Este ceva absurd dar care noi romanii ne-o meritam.Prea multa importanta unor incapabili si calcatori pe cadavre care isi vor vinde si parintii pentru a iesi in evidenta opiniei publice.
  Sa ne spuna cineva ce BUN a adus Marea D-na Udrea Politicii Romane? Ne intrebam cu totii!!!
  Am intilnit-o ultima data la Cotroceni in vara anului 2005 cind i-am propus o colaborare privind Serviciul de Probari si Reeducare a Tineretului. Eu lucrez de 8 ani in domeniul Departamentul de Justitie pentru Minori in Marea Britanie.Am incercat sa influentez un pic acest sistem bolnav si lipsit de initiativa reeeducarii minorilor infractori.Interes???Nici vorba!!Atunci am realizat ca aceasta tara a incaput pe mina unor neaveniti si incapabili care nu doresc altceva decit afirmare personala.
  M-am intors cu un gust amar la colegii mei din Anglia si le-am povestit cit de ipocriti unii oameni pot fi.
  D-na Udrea nu este altceva decit un Mare Fals, o imagine obscura.
  Oamenii care nu au reusit in carierele profesionale se ascund in Politica.Pacat.
  Apropo intrebati-o de Concursul de Miss Buzau din 1991!!
  As avea mai mult sa spun dar am si treaba.
  Buna seara Romania si romanii se poate mai mult si mult mai mult.
  Cu respect,
  Avocat George Serbanescu -UK

Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by