In PNL continua sa nu fie liniste. Noi atacuri la adresa presedintelui PNL, Calin Popescu Tariceanu au fost lansate marti de Raluca Turcan si Ioan Ghise. Turcan a anuntat ca demisioneaza din functia de membru al Biroului Permanent al partidului, motivand ca nu vrea sa fie partasa la deciziile luate de conducerea PNL.

Si Ioan Ghise, recent exclus din PNL pentru ca a colaborat cu securitatea, a vorbit de “jihadul liberal al delictului de opinie”.

Turcan a vorbit intr-o conferinta de presa de epurarile politice din PNL, care sunt organizate de catre Tariceanu si Bogdan Olteanu. ”Nu pot sa-mi imaginez de ce PNL sacrifica oameni care au muncit pentru acest partid... si care, in acest moment, sunt judecati sub stindardul moralitatii", a declarat deputatul liberal.

Si Ioan Ghise a criticat dur deciziile luate de conducerea PNL. El a vorbit despre presiuni pe care conducerea PNL le-a facut pentru ca el sa demisioneze, precizand ca Bogdan Olteanu este cel care i-a facut propunerea.

Declaratiile lui Ghise au fost extreme de dure la adresa conducerii PNL: „Jihadul liberal continua pentru delictul de opinie ... in partid, in momentul de fata, se promoveaza pe criterii de obedienta si nu de competenta”.

Ghise a contest deja la Curtea de Onoare si Arbitraj a partidului decizia de excludere, pe care o considera incorecta pentru ca in statutul PNL nu este prevazuta sanctionarea celor care au colaborat cu Securitatea.