Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, considera ca este cel putin imoral ca Ioan Ghise sa jigneasca tineri liberali din Guvern sau care conduc institutii publice.

“Este cel putin imoral ca un turnator dovedit al Securitatii sa jigneasca intr-un mod incalificabil oamenii curati care se afla acum in Guvern sau in fruntea institutiilor publice la nivel national. Prin activitatea sa ca deputat matur ar fi trebuit sa fie un model de urmat pentru cei pe care astazi ii desconsidera.

Din pacate, in cazul domnului Ghise, nu putem vorbi de asa ceva", arata o declaratie trimisa presei de cate seful Camerei Deputatilor.

Pe de alta parte, Bogdan Olteanu considera, "surprinzatoare si regretabile" prestatiile din ultima vreme ale Ralucai Turcan si Cristian Boureanu.

"La nici 30 de ani au primit increderea PNL si a cetatenilor de a face treaba in beneficiul acestora. Mai mult, pe langa calitatea de membri ai biroului de conducere al partidului, au fost alesi sa ne reprezinte si in fruntea a doua comisii parlamentare importante.

Isi ataca astazi colegii de partid fara argumente si fara ca activitatea lor sa le dea autoritatea morala sa o faca", se arata in declaratia de presa a lui Bogdan Olteanu.

Acesta considera ca declaratiile politice ale celor doi au adus "grave prejudicii de imagine partidului" si ca pornesc din "frustrari si invidii".

Deputatul Ioan Ghise a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in PNL au fost promovati multi tineri dar nu pe criteriul competentei. El a lasat sa se inteleaga ca intre acestia ar fi si Bogdan Olteanu.

Tot, marti, Raluca Turcan a demisionat din Biroul Permanent Central al PNL acuzand conducerea partidului de epurari politice.

Raluca Turcan si Cristian Boureanu pierdusera, luni, sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte al Comisiei de cultura si respectiv vicepresedinte al Comisiei de industrii.