Compania irlandeza Mivan va investi 85 de milioane de euro in ridicarea unui cartier de zece blocuri in estul Bucurestiului, a anuntat luni compania imobiliara CB Richard Ellis, agent exclusiv pentru acest proiect.

NewTown Residence se va localiza in zona de est a Bucurestiului, la intersectia dintre Baba Novac si Mihai Bravu, in apropiere de centrul Bucurestiului si de centrul comercial Bucuresti Mall.

Proiectul va fi construit in doua faze, prima dintre acestea urmand a fi lansata pe piata in trimestrul intai din 2008. Fiecare dintre faze cuprinde cinci cladiri, dintre care doua vor avea o structura de inaltime de parter si cinci etaje, iar celelalte trei, o structura pe inaltime de parter si 12 etaje. In jurul blocurilor va fi un spatiu verde de circa 900 de metri patrati.

NewTown Residence e un ansamblu rezidential cu suprafete generoase, astfel incat in fiecare dintre cele doua etape de constructie, vor fi gata cate cinci module, doua P + 5 (parter + 5 etaje) si alte trei P + 12 (parter+ 12 etaje). Apartamentele cu terase de 2 metri latime.

Pe langa ansamblul propriu-zis de apartamente, NewTown Residence va cuprinde o zona comerciala, gradinita si sala de fitness.

NewTown Residence va cuprinde peste 300 de spatii locative astfel: 17 garsoniere (intre 39 mp si 42 mp), 143 apartamente cu 2 camere (intre 53 mp si 70 mp)...

Integral in Banii Nostri