Anna Nicole Smith sprijina ancheta de cercetare a decesului fiului sau, a declarat avocatul sau Michael Scott. “Anna isi doreste din tot sufletul ca procesul sa aiba loc si vrea ca publicul sa nu traga concluzii pripite si sa astepte rezultatul anchetei.”, a spus Scott. “Deocamdata, Anna se odihneste. Este de-a dreptul devastata. Va trece mult timp pana va reusi sa isi revina. Vrea sa fie singura si sa i se respecte intimitatea.”, a adaugat Scott.

David Smith a decedat duminica, 10 septembrie, in camera de spital in care stateau mama sa si sora sa, in varsta de trei zile. “Nu a fost remarcat nimic neobisnuit in acea camera”, a declarat asistentul comisarului de la Politia din Bahamas, Reginald Ferguson.

Politia a dezvaluit, de asemenea, ca Daniel a fost gasit culcat, in unul din cele doua paturi ale camerei de spital, sin u pe un scaun cum a fost spus initial. Politistii au refuzat sa discute despre alte detalii ale anchetei.

Raportul toxicologic trebuie sa fie eliberat vineri, dar rezultatele nu vor fi dezvaluite pana pe 23 octombrie, cand vor incepe investigatiile.

Anna Smith, personalul spitalului si toate persoanele care l-au vazut pe Daniel in noaptea in care a decedat sunt asteptate sa depuna marturie.

Linda P. Virgil a declarat ca de indata ce raportul toxicologic va fi eliberat, corpul lui Daniel va fi transportat acasa, in California.