Cafe DeKO, cafe Teatru in Teatru national isi deschide stagiunea 2006-2007.

  • IMPROvizati

    Joi 21 septembrie la ora 21.00 si joi 28 septembrie la ora 21.00, Cafe DeKO va invita sa IMPROvizati. S-a redeschis stagiunea de improvizatie!!!!

    Daca aveti prieteni care vor sa afle ca "improvizatia" este o ARTa... sunteti asteptati maine la Cafe DeKO cu prietenii vostrii

    Implicati: Catalin Neamtu, Tania Popa, Costel Bojog, Mihai Bobonete, Marian Hancu si o noi colegi... Oana Radu si Andrei Vizante.



  • Stand up comedy

    Vineri 22 septembrie la ora 23.00 si sambata 23 septembrie la ora 23.00.

    Exact in centrul Bucurestilor, la Cafe Deko! Pe drumul de costisa ce duce la... Laptaria lui Enache, mai precis, in coasta Teatrului National... .

    ..Si-asa cum din coasta lui Adam a iesit... tot asa au aparut, ca din senin (din seninull teatrului romanesc, desigur) Bobo, Costel, Vio si Teo. Deocamdata niste nume... Adica cei 4 performeri de stand up comedy de la Deko, adica Mihai Bogdan Bobonete, Costel Bojog, Viorel Dragu si Claudiu Teoharie.

    Pe scurt se face stand up comedy la Cafe DeKO cu Bobo, Costel, Vio si Teo.



  • Serile Cricova LIVE la Cafe DeKO

    Artisti talentati din Basarabia si vin dulce, moldovenesc va asteapta duminica, 24 septembrie la ora 20.00.

    Dupa ce ies din emisiunea Mihaelei Radulescu "Duminica in Familie” ne vor oferi o seara de neuitat in cadrul Cafe DeKO.

    Edict trupa castigatoare a premiului "In memoriam Teo Peter" Mamaia - 2006. Componenta: Margareta Iarovoi (voce si vioara), Elena Garcina (voce si clape), Adrian Sanduta (chitara), Valentin Derisiuc (bass), Adrian Cataraga (tobe).

    Geta Burlacu a invatat sa cinte la vioara. Dar n-avea de gind sa devina violonista. A cintat pina la 12 ani, pe urma s-au produs mutatiile in voce si a tacut cinci ani. Pina la 17. A castigat un premiu si a aflat cu siguranta ca va cinta. Si va cinta jazz. La Conservator era un singur loc la vocal. Geta a obtinut acest loc.

    Gandul Matei. Genul abordat este rock melodios, cu elemente hardcore, folk romanesc si jazz .Nicu Tarna - voce, Iaravoi Sergiu - chitara, Igor Cristov - clape, Micsanschi Marcel - tobe, Cazac Ghenadie - trompeta, Rusu Sergiu - bas, este formula cea mai de succes de pana acum, prin trupa schimbandu-se multi componenti in cei 10 ani.

    “La Ciocana”( 2000) si “Ghem in Ghem” (2006) sunt cele doua albume.