In primul an de activitate, compania AAA Auto Romania a vandut pe piata interna trei mii de autovehicule, adica in jurul de 13 masini pe zi. Potrivit unui comunicat al societatii, pana la sfarsitul anului curent, firma estimeaza vanzarea a circa 4500 de unitati.

“Spre marea mea satisfactie, AAA AUTO Romania sarbatoreste clientul cu numarul 3000 de la deschiderea de acum un an. In acest context, sunt increzator ca, pana la sfarsitul anului 2006, vom atinge cifra de 4500 de masini vandute”, a declarat Miodrag Stanoievici, manager AAA AUTO Romania.

Compania ceha este prezenta pe piata din Romania din toamna anului trecut si estimeaza, pentru anul viitor, vanzari de circa sapte mii de masini. De asemenea, AAA AUTO intentioneaza sa deschida, anul viitor, o noua locatie in zona Bucharest West si sa se extinda in cele mai importante orase din tara.

“AAA AUTO Romania ofera in prezent mai mult de 400 de masini testate si de calitate si a inceput deja sa lucreze la noua locatie ce va fi situata in zona Bucharest West, avand capacitatea de 800 de masini si sustinand astfel obiectivul dublu de vanzari stabilit pentru anul 2007, acesta fiind de 7000 de masini vandute”, se arata in comunicat.

Compania ceha AAA Auto este infiintata in anul 1992, iar in prezent are activitati pe pietele din Slovacia, Romania, Ungaria si Polonia. De la infiintare, firma a comercializat aproximativ 250.000 de masini.