O telenovela. Simbata se retrage. Duminica intareste decizia. Luni, Piturca spune contrariul. Marti, pentru Hotnews.ro, Dorinel Munteanu explica: "Imi rezolv problemele aici la Cluj, apoi dupa jocul cu Belarus, mai vorbim si despre nationala".

Hotnews.ro: Care sunt de fapt problemele?

Dorinel Munteanu: Echipa trece printr-o perioada delicata. Am pierdut puncte la echipe la care nu ne asteptam, am avut si niste arbitraje dubioase... Jucatorii si-au pierdut increderea. Si asteapta sa vada daca au sustinere din partea conducerii.

Hotnews.ro: Dorinel asteapta si el sustinere din partea conducerii...

Dorinel Munteanu: M-au deranjat toate informatiile aparute prin ziare ca investitorii discuta despre schimbarea mea. Jucatorii vor sa continuam impreuna. Ei vor.

Hotnews.ro: Ce urmeaza?

Dorinel Munteanu: Cantonamentul de la Vatra Dornei. Acolo sper sa se rezolve toate. Si cu echipa din Cluj, si nationala.

Ruptura

Ca si alti investitori in fotbal, patronii Clujului si-au pierdut rabdarea. Renuntarea la echipa nationala i-a fost "sugerata" lui Munteanu. Cum va rezolva asta traseul echipei din Cluj, este greu de anticipat.

Dorinel Munteanu este plecat la Vatra Dornei in cantonament cu echipa. La intoarcere, el se va lamuri asupra viitorului.

Ultimele informatii vorbesc despre o intelegere cu finantatorul echipei FC Arges, care se pregateste sa scape de Giuseppe Giannini, omul care a dus trupa din Trivale pe ultimul loc al clasamentului.

Din punctul de vedere al "tricolorilor", insistenta lui Piturca poate fi inteleasa prin aprecierea pe care selectionerul i-a aratat-o tot timpul. Desi nu este genul care sa dea prea multe exlicatii pentru alegerile sale, Piturca a dezvaluit la un moment dat ca "Dorinel Munteanu este posesorul celei mai bune pase lungi din fotbalul european".

In afara experientei care ii permite sa dicteze ritmul de joc, sa linisteasca si sa accelereze "respiratia" echipei.