Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 09 Octombrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 10346

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Tacerea se intinde peste spatiile verzi ale sectorului

Domnule primar,

Prin comparatie cu sectorul 3, remarc la Dvs. o lipsa totala de interes fata de situatia spatiilor verzi din sector.

Intre bd. Mihai Bravu si Str. Avrig se afla o stradela unde exista 3 spatii verzi abuziv transformate in parcari atit pentru masini aflate in circulatie cit si pentru carcase de fier vechi.

Pe o parte din spatiile respective locatarii care le-au transformat in parcari au turnat chiar si beton cu care au sufocat cresterea ierbii si radacinile copacilor. Pe linga masinile parcate, tot aici se afla si munti de gunoi/ambalaje etc.

De altfel, acelasi lucru se intimpla cu toate spatiile verzi din zona - in imediata apropiere se afla un mic teren viran lipit de Scoala Sportiva nr 2 pe care se poate gasi orice mai ales cranii de cal (probabil de la abatoare care funztioneaza nestingherite).

De asemenea, rondul de la bifurcatia bd Ferdinand cu strada Ritmului a fost inzestrat cu un ceas/termometru inutil; din banii nostri se putea revigora vegetatia chinuita de muncitorii care au asfaltat strada ritmului si monta niste banci.

Poate ca un efort de imprejmuire a spatiilor respective si de amplasare a unor banci ar face ca o zona aflata la citeva sute de metri de impunatorul sediu al primariei pe care ati construit-o tot intr-un parc sa arate un pic mai civilizat.

Astept cu interes reactia functionarilor publici pe care ii coordonati.

Buzoianu R.

www.domnuleprimar.ro