Un al spatelea ziarist a fost implicat in "dosarul jurnalistilor Clujeni". Este vorba despre editorul general de la Buna Ziua Ardeal. Pe de alta parte, ramificatiile scandalului ajung si la Targu Mures. In scandal sunt implicate doua publicatii ale Trustului Gazeta, "Ziarul de Mures" si cotidianul "Zi de zi", anunta TVR.

Directorul de acolo, Aurelian Grama, a mai fost cercetat pentru santaj acum patru ani, dar procurorii s-au oprit. Primaria din Targu Mures se judeca de mai multi ani cu cele doua gazete apartinand trustului "Gazeta" pentru articole considerate defaimatoare si calomnioase.

"La noi la Primarie au venit si ne-au cerut zece mii de dolari in mod deschis si brutal. cand am refuzat a inceput imediat atacul. Apoi ne-a cerut bani ca sa inceteze sa mai scrie impotriva noastra", a declarat pentru TVR, primarul din Targu Mures, Dorin Florea.

Primaria a depus in urma cu patru ani si o plangere penala pentru santaj impotriva lui Grama. La Parchet au fost inregistrate atunci mai multe asemena plangeri. Dosarul lui ar putea fi redeschis, DIICOT Cluj cerandu-l pentru o reverificare. Aurel Grama nu a vrut sa faca nici un comentariu asupra acuzatiilor ce i se aduc.