Nu va speriati. Nu este vorba de un model superfuturist care va participa intr-o productie Hollywoodiana, nici masina lui Arnold din Predator. Monstruozitatea mutanta pe care o aveti in fata nu este nimic altceva decat un BMW 645 Cabrio preparat in SUA de Alpine, acestia din urma cunoscuti pentru sistemele audio cu care doteaza orice model pe care il prind la cotitura.

In acest caz, pe langa implantele exterioare, casa de tuning a dotat modelul german (rebotezat Alpine BMW Sinister 6- un nume foarte inspirat) cu cele mai interesante noutati din cataloagele in materie de sisteme audio: 8 amplificatoare monocanal, doua amplificatoare cu patrru canale, doua cu doua canale, DVD, navigatie prin satelit si asa mai departe. Puterea totala a implantului este de 8000 de Wati.

Cele mai evidente modificari sunt insa cele exterioare. Alpine a redesenat caroseria in nu mai putin de cinci luni, sistemul de intrare/iesire fiind absolut inedit: habitaclul culiseaza circular cu pana la 90 de grade pentru a permite accesul.

Alte elemente interesante: jantele au diametrul de 24 de inch pe rotile din fata si de 26 de inch pe cele din spate, franele au fost si ele modificate pentru a face fata noii provocari, minicamerele de luat vederi au luat locul oglinzilor retrovizoare iar logo-ul Alpine a fost inserat cu laser pe exteriorul partilor metalice ale caroseriei.

A rezultat un model de-a dreptul infricosator insa care iti da dreptul sa fii primul la simfonia de sunete de la semafor.