Cel mai mediatizat eveniment monden al acestui sfarsit de an, botezul fiicei lui Adrian Mutu, a trezit mari curiozitati legate de cum va decurge, ce personalitati vor participa, ce cadouri va primi bebelusul, dar mai ales unde va avea loc.

Toti cei implicati in sarbatoarea familiei Mutu au fost discreti in ceea ce priveste anumite detalii ale receptiei, multi dintre invitati evitand, la cererea gazdelor, sa dezvaluie amanunte din cadrul evenimentului. Totusi, reporterii "Averea" au aflat lucruri inedite.

Adrian si Consuelo se pregatesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor de familie - botezul micutei Adriana. Cel de-al doilea copil al "Briliantului", si primul al cuplului Adrian si Consuelo, va fi rasfatat cu daruri inedite, cele mai multe dintre cadouri fiind produse personalizate, provenite de la marile case de moda din Italia.

Desi nu se stie exact suma pe care nasul Nicu Gheara a cheltuit-o pentru organizarea evenimentului, o astfel de petrecere pentru 30 de persoane, ar costa in Romania, potrivit specialistilor, aproximativ 60.000 de euro.

Marcel Pavel ii va canta Adrianei "Ave Maria"

Marcel Pavel este unul dintre solistii chemati special din Romania de Nicu Gheara, nasul de cununie al cuplului Adi Mutu - Consuelo Matos Gomez, dar si viitorul nas al micutei Adriana. Cunoscutul interpret si-a pregatit un recital de zile mari pentru petrecerea ce va urma ceremoniei religioase de crestinare.

"Voi canta piese clasice, arii din opera, melodii din repertoriul romanesc, dar si cel international, si, special pentru invitati si pentru cea mica a lui Adi, voi canta Ave Maria", ne-a declarat solistul, care a plecat ieri seara spre Italia, alaturi de cunoscutul om de afaceri Constantin Samson, un apropiat al lui Nicu Gheara.

Pavel ne-a marturisit ca inca nu i-a luat niciun cadou Adrianei Mutu, dar va face cumparaturile la Florenta: "Cadoul meu pentru Adi Mutu si Consuelo este recitalul pe care il voi sustine. Fiicei lor cred ca ii voi lua o cruciulita din platina. Ceva fin si care sa-i poarte noroc".

Cat costa organizarea

Inchiriere restaurant 30.000 euro

Meniu 25.000 euro

Decor scaune 120 euro

Fete de masa 100 euro

Tacamuri 200 euro

Flori 1000 euro

Baloane 350 euro

Cufar de bani 50 euro

Marturii 150 euro

Lumanari 300 euro

Artificii 5 minute 1500 euro

Invitatii 200 euro

Meniu personalizat 200 euro

Servetele 200 euro

Nota: Lista de preturi ne-a fost oferita de Catalina Kulina, organizator de evenimente la firma Maison des Marriage si Alina Mihai, reprezentant al firmei Top Marriage.

Integral in Averea