Platforma de televiziune digitala Boom a lansat recent Boom Sport, un canal sportiv care va difuza in direct si meciurile din campionatele Il Calcio si Primera Division. De asemenea, Boom Sport va transmite si rezumatele tuturor partidelor jucate in cadrul acestor campionate.

Boom Sport poate fi receptionat de catre toti abonatii platformei digitale, fiind inclus in pachetul Confort, impreuna cu alte 26 de canale, la pretul de 2,9 Euro plus TVA. De asemenea, canalul poate fi regasit in diferite alte oferte Boom, asa cum este oferta SuperCinema care include 50 de canale, dintre care 7 canale exclusive, la pretul de 9,99 Euro plus TVA.

La oferta SuperCinema pentru un contract semnat pe 3 ani de zile, kit-ul de receptie, antena sunt date in custodie, iar instalarea este gratuita.

"Boom si-a dorit sa vina in intampinarea tuturor nevoilor de divertisment, completand, o data cu lansarea acestui canal, numarul canalelor proprii care difuzeaza filme, muzica si desene animate", spune Constantin Druica VP Content & Marketing DTH Television Grup.

Toate canalele proprii Boom, Boom Hop!, Boom Action, Boom Comedy, Boom Romance, Boom Indian, Boom Classic, Boom Karaoke, Boom Secrets si Boom Sport sunt distribuite la nivel national, abonarea facandu-se in magazinele de retail din toata tara, precum Altex, Flanco, Media Galaxy, Rombiz, Germanos, Internity, Dasimpex, Vegastel etc. sau apeland la call center (0800.070.777 - apel gratuit). Instalarea se face in maxim 72 de la momentul abonarii.

Lansat in mai 2006, Boom, serviciu operat de DTH Television Group, este singura platforma digitala de televiziune prin satelit cu canale proprii. De asemenea, pentru prima oara in Romania, Boom a adus sistemul pay-per-view.