Prietenii cuplului sustin ca solistul ar fi "calcat" stramb, scrie Libertatea. "Stilul libertin" al sotului ar putea fi unul dintre motivele despartirii dintre fata cea mare a presedintelui si cantaret, scrie EvZ. Relatia dintre cei doi a inceput sa se deterioreze de cand Bodo s-a apucat de afaceri folosindu-se de numele Ioanei, scrie Ziarul. Partajarea bunurilor, in special a celor locative, va fi o problema spinoasa, cred cei de la Averea. La trei ani dupa nunta anului, asistam acum la divortul anului, concluzioneaza Gardianul.

De ce divorteaza Ioana Basescu de Bodo

de Raluca Moisa (Evenimentul Zilei)

"Stilul libertin" al sotului ar putea fi unul dintre motivele despartirii dintre fata cea mare a presedintelui si cantaret.

Bodo a fost casatorit cu multi ani in urma si are un fiu adolescent, care acum traieste impreuna cu mama sa in America. Inainte sa o cunoasca pe Ioana Basescu, artistul a mai avut o relatie de sapte ani cu o doctorita, Geanina, pe care, potrivit informatiilor din presa, a parasit-o pentru fiica lui Traian Basescu.

Fosta iubita a lui Bodo a aflat atunci din presa despre relatia cantaretului cu Ioana Basescu.

La tribunal

Procesul de divort Ioana Basescu-Bodo a inceput cu o amanare

Procesul de divort intentat de fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, sotului ei, solitstul trupei Proconsul, Bogdan Marin - pe numele de scena Bodo - a inceput ieri, la Judecatoria Sectorului 1, cu o amanare.

Ioana Basescu s-a prezentat in fata judecatorului, in jurul orei 13.30, insotita de avocat. La cererea ei, instanta a evacuat sala de judecata pentru ca procesul sa se desfasoare departe de ochii curiosilor.

Dupa aproximativ trei minute, fiica cea mare a presedintelui a parasit insa sala. Ea nu a dorit sa comenteze in fata ziaristilor motivele pentru care vrea sa divorteze de Bodo.

Acesta nu s-a prezentat la termenul de ieri, drept pentru care divortul a fost amanat pe 5 decembrie, cand cei doi soti se vor prezenta din nou in fata judecatorilor.

EvZ.

DIVORT DIN INTERES

de CRISTINA R. IORDAN (Ziarul)

Relatia Ioanei Basescu cu sotul ei, Bodo, a inceput sa se deterioreze de cand solistul formatiei Proconsul a cam lasat muzica pentru afaceri, spun apropiati ai cuplului. Se pare ca fiica cea mare a presedintelui s-a suparat cand Bodo s-a folosit de numele ei in propriile afaceri.

Ziarul.

Traian Basescu va ramane fara ginere

preluare Averea

Casnicia fiicei cele mari a presedintelui, Ioana, inceputa in ziua de 19 iulie 2003, s-a inscris de ieri, 14 noiembrie 2006, pe traiectoria descendenta a divortului mediatic, gratie notorietatii celor doi soti. Desfacerea mariajului se va petrece, probabil, usor, deoarece Ioana si Bodo nu au copii.

Partajarea bunurilor, in special cele locative, va fi, insa, o problema spinoasa daca partile nu ajung la un acord.

Averea.

Prietenii cuplului sustin ca solistul ar fi "calcat" stramb

preluare Libertatea

Relatia Ioanei cu Bodo a starnit uimire in randul apropiatilor. Prieteni, parinti sau rude, cu totii au avut comentarii, in spatele usilor inchise, dar indragostiti cum erau, insurateii nu au tinut cont de spusele apropiatilor.

Toata lumea considera ca Ioana trebuie sa aiba pretentii mult mai mari de la viata decat sa iubeasca un artist. ”Ioana s-a invartit tot timpul in cercuri mult mai inalte. Avea prietene numai una si una, destepte, de care era nedespartita. Una dintre ele era Ioana Tariceanu.

De cand s-a indragostit de Bodo a rupt relatiile cu toata lumea si se poarta altfel decat inainte”, ne-a declarat un apropiat al cuplului.

Ca era indragostita lulea, suntem cat se poate de siguri, pentru ca i-am zarit noi insine sclipirea din ochi cand raspundea apelurilor lui Bodo.

Dar cum treaba gurilor rele este sa cobeasca, iata ca dragostea de atunci e acum cel mult o amintire. Nimeni nu indreapta insa vreo acuzatie catre Ioana. Cand intrebi despre ei, toata lumea spune: ”Ce nu stii?! Era clar de atunci ca Bodo nu va putea sta numai cu ea pana la adanci batraneti.

E un artist foarte bun, e un prieten excelent, un tip cu care te poti distra de minune, dar pe care nu e indicat sa-l duci acasa”. De ce vorbeste lumea astfel? Pai, Bodo a fost casatorit, a divortat, dar s-a ales cu un copil de pe urma casniciei.

Dupa experienta cu acte insa, cantaretul nu a mai cautat mult timp angajamente, fiind vazut in diverse companii, se pare, total opuse Ioanei, atat ca performante intelectuale, cat si ca fire sau aparitie publica. Ce mai, un fante in toata regula. ”E un tip de distractie, nu de casa.

E genul care doarme acasa vreo trei ore pe noapte, pentru ca in rest e ocupat cu afaceri sau cantari”, ne-a mai spus un apropiat al familiei.

Acesta crede ca Ioana Basescu nu va vorbi prea curand despre motivul real al acestei decizii.

Desi se feresc sa discute direct despre cauzele care au determinat-o pe Ioana sa inainteze cererea de divort, amicii cuplului spun ca in ceea ce-l priveste pe Bodo, naravul din fire nu are lecuire, nu mai departe de vara acestui an el fiind surprins de paparazzii revistei “Star”, in jurul orei 4.00 dimineata, in compania unei misterioase si frumoase blonde.

Libertatea