Despre Mihaela Radulescu si Andreea Marin s-a scris mult in legatura cu faptul ca cele doua ar fi rivale. Ambele provenind din aceesi regiune a tarii, amandoua cu emisiuni de succes in televiziuni, cu cariere bune si iubite de public. In plus, vietile lor au avut si alt lucru in comun. Respectiv Mihaela a fost partenera de viata a actualului sot al Andreei, Stefan Banica jr.

Evident ca lumea nu a incetat sa vorbeasca despre o rivalitate, chiar dusmanie intre cele doua, desi nu au existat niciodata manifestari publice, concrete ale realizatoarelor care sa confirme aceste banuieli. De altfel, chiar una dintre protagoniste, Andreea, declara recent: „intre noi exista o competitie creata de altii.

E adevarat ca nu am vorbit vreme indelungata tocmai pentru ca eram asmutite una impotriva celeilalte, dar, de cand am invitat-o pe Mihaela in emisiunea mea, am ajuns sa avem o relatie normala. Am continuat de atunci sa avem o relatie buna, omeneasca, spun eu”.

Ca sa confirme cele spuse de vedeta teverista, nici Mihaela Radulescu nu se lasa mai prejos si s-a gandit sa ii vina in ajutor, oferindu-i cateva sfaturi legate de viata de cuplu cu Stefan.

Aflata intr-o emisiune televizata, prezentatoarea de la Antena 1 a informat-o pe Andreea, ca sa ii usureze misiunea de sotie, ca sotului ei ii plac ouale fierte tari, iar gulerul camasii nu trebuie apretat deoarece nu suporta sa se irite pe gat.

Integral in Cronica Romana