AVAS a instituit procedura de administrare speciala la Baneasa Voluntari

de D.C.     HotNews.ro
Marţi, 5 decembrie 2006, 0:00


Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a instituit procedura de administrare speciala la compania Baneasa Voluntari in scopul stabilirii modului de administrare si gestionare, precum si a masurilor ce trebuie luate pentru accelerarea procesului de privatizare a societatii, se arata intr-un comunicat al autoritatii.

Odata cu administrarea speciala se instituie, potrivit legii, si procedura de supraveghere financiara a companiei.

Atributiile administratorului special, pe durata acestei proceduri, sunt, in principal, luarea unor masuri de administrare, gestionare si supraveghere financiara a societatii, notificarea tuturor creditorilor bugetari pentru conservarea integritatii patrimoniului in aceasta perioada, intocmirea unui program de restructurare, respectarea disciplinei economico-financiare, depunerea documentatiei la directia de specialitate a AVAS pentru notificare la Consiliul Concurentei.

Administrarea speciala inceteaza la data transferului dreptului de proprietate asupra actiunilor, in cazul privatizarii companiei, sau la data stabilita prin ordin al presedintelui AVAS.

Baneasa este specializata in fabricarea de componente electronice, in special diode de putere, tranzistori, circuite integrate, condensatori. AVAS detine un pachet de actiuni reprezentand 52,6452% din capitalul social al companiei.


53 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri