Recital al iesenilor la Piatra Neamt, cu Marius Onofras in prim plan. Mijlocasul lui Poli a marcat doua goluri si a fost coautor la cel reusit de Cernoch. Al patrulea gol al lui Poli a purtat semnatura lui Buta.

Situatia Ceahlaului devine grava, ei au ajuns la a cincea infrangere consecutiva, toate inregistrate de la numirea lui Florin Marin pe banca tehnica.

Ceahlaul - Poli Iasi 0-4 (Onofras '7, '83, Cernoch '79, Buta '85)

Acesta a fost cel mai sever esec pe teren propriu din istoria participarilor Ceahlaului pe prima scena a fotbalului romanesc.

Poli nu mai castigase un meci in Liga I de sapte etape in care obtinuse doar doua puncte.

"Victoria noastra nu poate fi contestata, desi, ca scor, poate sa surprinda. La pauza m-am gandit ca jocul poate fi intors pentru ca am ratat foarte mult. Ma bucur pentru aceasta victorie pentru ca era pusa la indoiala valoarea jucatorilor nostri, iar unii suporteri ma contestau. Acest meci este o dedicatie speciala pentru toti iesenii, un dar de Mos Craciun."

Ionut Popa - antrenor Poli Iasi

Partida s-a disputat pe o ceata groasa si pe un frig patrunzator. La final, cei 1500 de spectatori din tribune au cerut plecarea lui Florin Marin.

Antrenorul Ceahlaului a lipsit de la conferinta de presa, acuzand probleme de sanatate. Locul sau la intalnirea cu jurnalistii a fost luat de secundul Costel Enache care a declarat: "Domnul Florin Marin nu isi da demisia dupa acest meci. Sunt lucruri mai importante de facut acum." Despre meci, Enache a avut putine de spus: "Am fost depasiti la toate capitolele, nu ne-a reusit nimic. Cu totii au avut o zi foarte proasta."