Wizz Air va oferi 700 de bilete dus-intors gratuite, cu ocazia lansarii, incepand cu 15 ianuarie 2007, a cinci curse noi cu plecare de pe aeroportul Baneasa din Bucuresti. Biletele pot fi castigate pe loc, prin intermediul unei tombole, in cadrul unui eveniment special organizat de Wizz Air langa Ateneul Roman, intre orele 16.00 - 19.00.

Pentru a participa la tombola Wizz Air, doritorii trebuie sa fie prezenti in incinta delimitata de catre organizatori pe durata desfasurarii evenimentului si sa poarte un articol de vestimentatie roz (culoarea companiei Wizz Air) sau sa prezinte un alt obiect sau accesoriu de aceeasi culoare. Castigatorii isi vor primi premiile pe loc, prin intermediul unor vouchere castigatoare.

Acestea se vor putea utiliza pe ruta si conform datelor deja inscrise pe voucher sau, in limita unui credit de 300 RON, pentru a zbura la alegere catre oricare dintre cele cinci noi destinatii cu plecare de pe aeroportul Baneasa: Barcelona, Londra, Roma, Dortmund sau Budapesta. Nici un cost suplimentar nu se va aplica vouchere-lor castigatoare.

„Wizz Air introduce in Romania adevaratul concept de zbor low-cost, care va aduce - pe langa cele mai scazute preturi de pe piata - siguranta, confort si cele mai atractive destinatii. Astfel, de acum inainte, zborul va fi accesbil tuturor romanilor.

Pentru a demonstra eficienta si veridicitatea acestui concept am organizat acest eveniment, prin intermediul caruia dorim sa oferim unui numar de 700 de persoane ocazia de a testa complet gratuit experienta deosebita a zborurilor Wizz Air”, a declarat J?zsef V?radi, Chief Executive Officer Wizz Air.

Pentru a zbura catre destinatia si la datele inscrise deja pe voucher, castigatorii trebuie sa apeleze Call Center-ul Wizz Air pentru confirmarea rezervarii (03 6440 2000), cu minimum sapte zile inainte de data plecarii si pana la data limita de 31 martie 2007.

In cazul in care castigatorii aleg sa utilizeze creditului de 300 RON, este necesar ca acestia sa sune la Call Center-ul Wizz Air pana la data de 31 Martie 2007 si sa aleaga o destinatie si datele de calatorie.