Catalyst Solutions organizeaza in zilele de 13 aprilie si 14 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti a doua editie a targului de cariera "Angajatori de TOP". In aceasta primavara, targul isi propune sa reuneasca un numar de 100 de angajatori care vor oferi peste 2.000 de locuri de munca cu angajare imediata sau de viitor apropiat.

Ofertele sunt din cele mai dinamice domenii de pe piata: IT&C, bancar, real estate si constructii, consultanta si audit, auto, industria farmaceutica, FMCG, servicii si BPO, retail.

La „Angatori de TOP” pot fi gasite oferte de joburi atat pentru studenti cat si pentru tineri cu experienta.

Prin prezenta la targ, companiile participante stabilesc o legatura directa cu tanarul profesionist aflat in cautarea unui loc de munca. Un candidat poate sustine pana la 20 de mini-inteviuri intr-o zi, isi poate exprima direct dorinta de a lucra pentru compania la care aplica, are garantia ca CV-ul sau este vizualizat pentru un job disponibil imediat sau pe termen mediu.

Programul evenimentului cuprinde si prezentari de companii. In cadrul acestora, o parte dintre organizatiile participante furnizeaza informatii la zi cu privire la pozitia lor pe piata, strategii si obiective pe termen mediu si lung, politici de personal, detalii despre joburile prezente si cele care se prefigureaza in viitorul apropiat.

Evenimentul succede primei editii a targului care s-a desfasurat in toamna anului trecut. Evaluarile ulterioare targului de cariera au aratat ca, din numarul mare de oportunitati de cariera puse la dispozitie de cele 75 de companii, peste 500 de locuri de munca au fost ocupate, atat de catre studenti in ani terminali cat si de persoane cu experienta.