Printul Ferfried von Hohenzollern, descendent al ultimului imparat german si var de gradul II cu Regele Mihai I, a fost nevoit sa fuga din propria tara, refugiindu-se in Franta pentru a scapa de furia creditorilor, relateaza „Daily Telegraph”.

In varsta de 64 de ani, printul Foffi, cum este cunoscut in Germania, a ajuns falit din pricina numeroaselor sale relatii amoroase.

Logodit cu "femeia facuta din bisturiu"

Dupa trei divorturi, dintre care ultimul se pare ca l-a costat foarte scump, printul Foffi a facut greseala de a se logodi cu Tatjana Gsell (34 de ani), o femeie a carei frumusete este intrecuta doar de pasiunea pentru bani.

Tatjana este bine-cunoscuta in Germania, deoarece a fost sotia esteticianului Franz Gsell, care i-a facut 20 de operatii nevestei sale, transformand-o intr-o blonda rapitoare.

Doctorul Gsell a murit in 2003 in circumstante neelucidate. El a fost batut in propria casa de doi indivizi despre care s-a spus ca ar fi fost romani.

Tatjana a fost banuita ca a pus la cale un asa-zis jaf pentru a-l scoate din scena pe sot, de la care a mostenit 10 milioane de euro. Ea stat cateva zile dupa gratii, dar a scapat din lipsa de probe.

integral in EvZ